Bedankt voor het aanvragen van mijn tips. Je ontvangt ze direct in je e-mailbox. Kan je mijn mail nu niet vinden? Check dan je Spam.

WACHT! Ik heb nog iets moois voor je!

Overkomt het jou ook regelmatig dat je, vol overgave, een gratis e-book aanvraagt en ligt dit waardevolle e-book vervolgens onaangeraakt in de la?

Herkenbaar!

Jij wil graag tips in hoe je succesvol en liefdevol kan communiceren met je kind en daardoor minder hoeft te mopperen en straffen, toch? 

Je vraagt vol goede moed deze gratis tips aan, maar het ontbreekt je vaak aan de tijd en het commitment om hier echt iets mee te doen. 

Daarom geef ik van 10 tot en met 21 januari 2022 Gratis mijn Communicatie-challenge!

Omdat je samen een stuk verder komt dan alleen!!!

Note: Deze challenge is het meest effectief bij moeders met een kind in de leeftijd van 6-12 jaar.

Bewaar het e-book natuurlijk heel goed EN nog beter.... lees het voor de challenge begint want dan heb jij al een mooie basis !

Wat gaan we samen in deze challenge doen?

Je krijgt 2 weken lang tips die ervoor gaan zorgen dat de communicatie met je kind(eren) succesvol en liefdevol gaan verlopen. Deze tips geef ik jou met een tussenpauze van ruim 2 a 3 dagen zodat jij ook echt de tijd krijgt om mijn tips thuis toe te passen. 

Deze challenge gaat volledig in mijn besloten facebookgroep plaatsvinden. Waarom? Omdat ik er in geloof dat je in een groep met gelijkgestemden er meer uit haalt dan als je alleen aan de slag gaat. Aangezien ik jou graag in de ACTIE wil helpen weet ik zeker dat dit samen in een groep eerder gaat plaatsvinden..

Als jij namelijk mijn tips elke dag gaat toepassen garandeer ik jou minder mopperen en meer plezier!

Na deze challenge ga jij:

  • Geen 100 keer meer dezelfde vraag stellen
  • Minder straffen en meer belonen
  • Je kind beter begrijpen
  • Duidelijk communiceren met je kind
  • Positief communiceren met je kind
  • Bewustwording in jouw manier van contact maken.

Ter afsluiting geef ik vrijdag 22 januari ook nog een gratis webinar in de besloten groep met extra tips en kan je mij al je vragen stellen.

Het mooie van de challenge is dat je je weer bewust word van je eigen communicatie. Het blijven de momenten waarin je moe bent en druk in je hoofd die de uitdaging vormen voor een rustige en duidelijke communicatie. Ik ga alle tips nog eens bij langs en blijf bewuster kijken en luisteren naar mezelf…en naar anderen. Thanks Vivian!

Susan

Moeder van 1 meisje

Vind het een informatieve en inspirerende challenge! Kennis die verzonken is komt weer naar boven en maakt me weer bewuster en alerter. Ga deze informatie zeker ook aan mijn vriend geven, hij is bonusvader en ik denk dat dit hem wel iets kan opleveren.

Anoniem

Moeder van 2 meiden

Afgelopen maand heb ik de communicatie challenge bij Vivian gevolgd. Ik vind het een duidelijke en heldere challenge en de tips zijn goed toepasbaar. Vivian is als coach betrokken en reageert vlot op berichten. Zeker een aanrader!

Josefien

Moeder van 1 zoon

Ben jij bereid om samen met mij en andere moeders 2 weken te werken aan een succesvol en liefdevol contact met je kind?