Je ontvangt de vakantie-tips in je mail. Kan jij ze daar niet vinden? Kijk dan even tussen de Reclame of Spam folder en geef daar aan dat ik geen spam ben.

WACHT!

Wil jij veel minder gaan mopperen en straffen?

Wil jij minder energie kwijt zijn in het contact maken met je kind?

Wil jij graag leren hoe jij beter je geduld kan bewaren en minder vaak je vraag hoeft te herhalen (en dus minder vaak ontploft)?

LEES DAN HIERONDER VERDER WANT DAN HEB IK NOG IETS MOOIS VOOR JOU!

Help...ik moet alles 10 keer vragen aan mijn kind! En mijn kind doet nog niet wat ik vraag...

Het lijkt soms wel dat er een soort robot in ons leeft die jou dingen laat zeggen en doen die je niet wil. Zo vond ik dat het voelde als ik toch weer ,na de zoveelste keer vragen en mopperen, stond te schreeuwen. Of als ik me nog zo had voorgenomen om op een rustige, oprechte manier te luisteren naar het verhaal van mijn dochter en dit toch weer mislukte.

Dan was ik achteraf teleurgesteld in mezelf en vroeg ik me af waarom ik weer zo afwezig was of waarom ik toch weer stond te schreeuwen.

Jij wil graag weten en snappen hoe het kan dat jij telkens weer in die oude patronen vervalt waar je juist zo graag mee wilt stoppen.

En als je dit dan weet lijkt het mij wel zo fijn om vervolgens te leren hoe je dit nu eindelijk eens blijvend kan veranderen.

Daarom heb ik deze minicursus Minder-Mopperen, Meer plezier gemaakt.

In deze mini-cursus krijg jij meer inzicht in het gedrag van je kind EN jouw reactie hierop. Je gaat leren hoe jij het gedrag van je kind beter kan begrijpen en hoe jij positief en liefdevol kan reageren in lastige situaties.

Door meer kennis en inzicht te hebben in “waarom” je kind zo reageert en “hoe” jij hierop succesvol kan reageren ga jij minder mopperen en straffen!

Speciaal voor jou heb ik NU een mooi aanbod!
Jij kan namelijk mee doen met deze Cursus met 50% korting!
Jij betaald geen 47,- MAAR  27,- !!!
Dit geldt alleen als jij je voor 1-1-2023 aan meldt. ↓

Wat leer ik o.a in deze Cursus?

Je gaat snappen waarom je kind soms zo ...... reageert

Je weet hoe jij hier liefdevol en begripvol op kan reageren

Je gaat ervaren welke woorden letterlijk een ander resultaat gaan hebben

Je weet wat jouw invloed is op het zelfvertrouwen en zelfbeeld van je kind

Hoe ziet deze Cursus er uit?

Jij krijgt 4 modules met verschillende lessen.

Je krijgt van mij elke week toegang tot een nieuwe module in de online leeromgeving.

Bij elke module zitten ook opdrachten. Deze opdrachten kan je downloaden en als naslagwerk bewaren. Hierdoor kan je de tips thuis blijven oefenen en vooral toepassen.

Zo ga jij geleidelijk aan snappen hoe de communicatie met je kind succesvoller kan zijn. Tevens ga jij ervaren wat het positieve effect gaat zijn van op een andere manier contact maken met je kind!

De inhoud van je boodschap kan nog zo duidelijk zijn, maar als je die niet op de juiste manier overbrengt, zal je kind er niet op de gewenste manier op reageren. 

De hele cursus bestaat uit 4 modules. Elke week krijg je weer toegang tot een nieuwe video/les. Dit doe ik bewust zodat jij ook echt de informatie gaat lezen/leren en de oefening thuis gaat uitvoeren. Ik weet namelijk hoe het thuis vaker gaat: “ik doe het straks wel”, “vandaag heb ik weinig tijd, ik kijk morgen wel”…

Dat is ook de reden dat jij 3 maanden toegang hebt tot de video’s om ze te kunnen kijken. Ik weet namelijk als geen ander dat levenslang toegang betekent levenslang uitstellen! 

Hieronder krijg je een klein inkijkje in wat er per module aan bod komt.

Module 1: De Communicatie en ons brein.

In deze Module ga ik jou (basis) informatie geven over hoe het komt dat de communicatie de ene keer beter en makkelijker gaat dan de andere keer. 

Je gaat ontdekken hoe groot de rol is van ons onderbewustzijn en hoe jij hier invloed op kan hebben.

Module 2: Zo begrijp jij je kind beter.

In deze module ga jij leren en snappen hoe het kan dat iedereen dingen anders waarneemt en opslaat in zijn brein.

Je gaat ontdekken welke technieken jouw brein hiervoor gebruikt en welke je kind. Hierna weet jij hoe jij beter kan aansluiten bij de communicatie van je kind.

Module 3: Hoe duidelijk ben je?

In deze Module ga jij ontdekken hoe vaak jij denkt duidelijk te zijn naar je kind maar dit niet zo is.

Tevens ga je andersom ook ontdekken hoe jij, door middel van de juiste vragen te stellen, meer informatie en duidelijkheid krijgt van je kind.

Module 4; Tips voor een blijvend Happy Home.

Deze Module bevat heel veel praktische tips over situaties die jij thuis regelmatig tegen komt.

Ik ga jou leren hoe jij de informatie van de vorige weken thuis elke dag kan toepassen!

Klant-verhalen

Mij ging het ook om liefdevoller communiceren met mijn kind(eren)....minder mopperen , duidelijk communiceren, maar ook een luisterend oor voor elkaar en op een liefdevolle manier. Ik ben al een heel eind gekomen, maar ik ben er nog niet. Maar dat is zo fijn van deze cursus dat je het op je eigen tempo kunt doen. Stap voor stap leer je beter te communiceren en je plukt er echt de vruchten van. Zelfs je kinderen nemen de aanpassingen waar en over. Echt een aanrader.
Ellen
Moeder van 2 meiden
Ik raadt het iedere ouder aan om de online training succesvol communiceren te volgen. Je doet het in je eigen tempo , het is duidelijk en overzichtelijk en de ondersteuning die je krijgt van Vivian is fantastisch. Ze geeft je heel veel inzichten en haar enthousiasme is zo inspirerend. Ze geeft je echt het gevoel dat je het aan kan en geeft je net dat steuntje in de rug die we allemaal wel eens nodig hebben of kunnen gebruiken. Ik heb al zoveel inzichten , tricks en tools mogen ontvangen van Vivian die echt waardevol zijn voor mij als moeder.
Cunera
Moeder van 3 jongens
De workshop Effectief en ontspannen communiceren met je kind was een hele fijne ervaring, hele handige tips gekregen. Er was ruimte voor persoonlijke uitleg, wat ik als heel prettig heb ervaren. De afgelopen 2 weken ben ik op een zeer fijne wijze gecoacht door Vivian. Ze bereidt zich zeer nauwkeurig voor op het gesprek, en belicht je vraagstelling vanuit verschillende hoeken. Ik voelde me gelijk bij Vivian op mijn gemak, waardoor het een heel open gesprek werd. Ze heeft me hele fijn tools aangereikt om beter te communiceren met mijn twee meiden. In de praktijk heeft dat super uitgepakt. Dank je wel Vivian.
Ingrid
Moeder van 2 meiden

Deze Mini-Cursus start op 15 augustus!

Je krijgt 3 maanden toegang dus als je dan nog op vakantie bent/vakantie hebt is dat geen enkel probleem.

Ik denk zelfs dat het een pluspunt is als je nog vakantie hebt en deze cursus in alle rust (eventueel met je partner…) kan leren en toepassen. Het hele gezin zit dan toch wat meer in de relax-modus in plaats van het rennen draven en hollen van werk en school.

Dus doe ook mee en start 15 augustus met Minder mopperen en straffen en ga meer plezier hebben en energie overhouden!

Klik hier onder op de knop en doe gelijk mee voor geen 37,- maar 17,-!

En krijg als Bonus:

  • gratis mijn e-book van Moppersmurf naar Super-mama!
  • 50% korting op een coachcall van een uur. Dan kost je een coachcall van een uur eenmalig maar 33,-!!

Voor wie is deze cursus wel?

Voor wie is deze cursus niet?