Super dat jij mijn 8 communicatie-tips hebt aangevraagd. Je vindt het e-book in je mail. Kan je mijn mail niet vinden? Check dan even je spam en geef daar aan dat mijn mail vertrouwd is! 

MAAR WACHT!

Hoe zou jij het vinden om direct te stoppen met mopperen en straffen?

  • Kost het 10x herhalen van de vraag jou ook zoveel energie?
  • Wil jij hier eindelijk verandering in?
  • Wordt het nu eens tijd dat jij minder hoeft te mopperen?

Dan is mijn online mini-curus Minder mopperen, Meer Plezier perfect voor jou!

Je gaat in deze cursus namelijk leren wat het positieve effect gaat zijn van “anders” communiceren met je kind!

En speciaal voor jou, omdat jij mijn e-book aangevraagd hebt, krijg jij bijna 50% korting! Jij betaalt namelijk geen 47,- maar 27,- voor deze Mini-Cursus!

Gebruik dan de Code: e-book bij de betaling.

Een kind wat niet luistert. Je maakt het thuis vast regelmatig mee. 

Je wil graag minder mopperen en straffen, maar een kind dat niet luistert maakt het er niet makkelijker op, toch?

Je vraag 100 keer herhalen, steeds harder praten, dreigen met straf met uiteindelijk een verdrietig kind en een gefrustreerde moeder…..

Het lijkt soms wel of er een soort robot in ons leeft die jou dingen laat zeggen en doen die je niet wil. Zo vond ik dat het voelde als ik toch weer, na de zoveelste keer vragen en mopperen, stond te schreeuwen. Of als ik me nog zo had voorgenomen om op een rustige, oprechte manier te luisteren naar het verhaal van mijn dochter en dit toch weer mislukte.
Dan was ik achteraf teleurgesteld in mezelf en vroeg ik me af waarom ik weer zo afwezig was of waarom ik toch weer stond te schreeuwen. 

Jij wil graag weten en snappen hoe het kan dat jij telkens weer in die oude patronen vervalt waar je juist zo graag mee wilt stoppen. En als je dit dan weet lijkt het mij wel zo fijn om vervolgens te leren hoe je dit nu eindelijk eens blijvend kan veranderen.

Daarom heb ik deze minicursus Minder-Mopperen, Meer plezier gemaakt.

In deze mini-cursus krijg jij meer inzicht in het gedrag van je kind EN jouw reactie hierop. Je gaat leren hoe jij het gedrag van je kind beter kan begrijpen en hoe jij positief en liefdevol kan reageren in lastige situaties.

Door meer kennis en inzicht te hebben in “waarom” je kind zo reageert en “hoe” jij hierop succesvol kan reageren ga jij minder mopperen en straffen

Verlang jij ook naar een liefdevol contact met je kind?

Vraag jij je ook vaker het volgende af ?

  • Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn kind en ik elkaar beter begrijpen?
  • Waarom heb ik soms het gevoel dat ik een andere taal spreek dan mijn kind?
  • Hoe kan ik mijn kind aanspreken op ongewenst gedrag zonder dat ik hem/haar kwets?

Veel van de moeilijkheden die we bij het opvoeden ondervinden, hangen samen met onze communicatie. De inhoud van je boodschap kan goed zijn, maar als je die niet op de juiste manier overbrengt, zal je kind niet op de gewenste manier reageren. 

Dat is juist hetgene wat ik zelf ontdekt heb in de opvoeding van mijn dochter. Ik dacht heel vaak dat ik wel duidelijk was, maar niets bleek minder waar!!

Speciaal voor jou heb ik daarom een flinke korting op deze Online Mini-Cursus!  

Jij hebt al de stap gezet om te willen veranderen door het aanvragen van mijn e-book. Dat kan ik erg waarderen. Jij wil graag verandering en bent bereid hier iets “anders” voor te gaan doen.

Jij kan dan ook meedoen met deze Mini-cursus voor geen 47,- maar 27,-!

Gebruik bij betaling Code e-book.

Wat leer ik o.a in deze Cursus?

Je gaat snappen waarom je kind soms zo ...... reageert

Je weet hoe jij hier liefdevol en begripvol op kan reageren

Wat het positieve effect is van het gebruiken van andere woorden

Hoe jij een positieve invloed kan hebben op het zelfbeeld van je kind

In deze Cursus ontvang je 4 modules met hierin meerdere lessen. Elke les wordt uitgelegd door middel van een video. Tevens is er van elke Module een werkboek met opdrachten om thuis te oefenen.

Hierdoor ga jij ervaren wat het positieve effect gaat zijn als jij op een andere manier reageert op je kind. Jij en je kind gaan zich meer gehoord en begrepen voelen en jij hoeft minder vaak je vraag te herhalen.

Zo ga jij geleidelijk aan snappen hoe de communicatie met je kind succesvoller kan zijn. Tevens ga jij ervaren wat het positieve effect gaat zijn van op een andere manier contact maken met je kind!

De inhoud van je boodschap kan nog zo duidelijk zijn, maar als je die niet op de juiste manier overbrengt, zal je kind er niet op de gewenste manier op reageren. 

De hele cursus bestaat uit 4 modules. Je krijgt gelijk toegang tot alle lessen.

Je krijgt 3 maanden toegang om de video’s te kunnen kijken. Ik weet namelijk als geen ander dat levenslang toegang betekent levenslang uitstellen!

Hieronder krijg je een klein inkijkje in wat er per module aan bod komt.

Wil jij ook graag het geheim ontdekken

waardoor je kind beter gaat luisteren?

Module 1: De Communicatie en ons brein.

In deze Module ga ik jou (basis) informatie geven over hoe het komt dat de communicatie de ene keer beter en makkelijker gaat dan de andere keer. 

Je gaat ontdekken hoe groot de rol is van de manier waarop jij naar een situatie kijkt…

Module 2: Zo begrijp jij je kind beter.

In deze Module ga jij leren en snappen hoe het kan dat iedereen dingen anders waarneemt en opslaat in zijn brein.

Je gaat ontdekken welke technieken jouw brein hiervoor gebruikt en welke je kind. Hierna weet jij hoe jij beter kan aansluiten bij de communicatie van je kind.

Module 3: Hoe duidelijk ben je?

In deze Module ga jij ontdekken hoe vaak jij denkt duidelijk te zijn naar je kind maar dit niet zo is.

Hoe vaak zeg jij iets tegen je kind waarin jouw informatie onvolledig is?

Module 4; Tips voor een blijvend Happy Home.

Deze Module bevat heel veel praktische tips over situaties die jij thuis regelmatig tegen komt.

Ik ga jou leren hoe jij de informatie van de vorige weken thuis elke dag kan toepassen!

Dit allemaal krijg jij NU niet voor 47,-, maar voor 27,-  !!!   Gebruik de Code: e-book

Klant-verhalen

Mij ging het ook om liefdevoller communiceren met mijn kind(eren)....minder mopperen , duidelijk communiceren, maar ook een luisterend oor voor elkaar en op een liefdevolle manier. Ik ben al een heel eind gekomen, maar ik ben er nog niet. Maar dat is zo fijn van deze cursus dat je het op je eigen tempo kunt doen. Stap voor stap leer je beter te communiceren en je plukt er echt de vruchten van. Zelfs je kinderen nemen de aanpassingen waar en over. Echt een aanrader.
Ellen
Moeder van 2 meiden
Hoi, ik ben Daphne, moeder van een dochter van 11 en een zoon van 5. Daar mijn aapjes vaak met elkaar overhoop lagen ben ik begonnen aan de online training succesvol communiceren en later ook nog de communicatie challenge bij Vivian. Een hoop dingen weet je diep van binnen best wel maar door de goed verwoorde uitleg omtrent die diverse aspecten maakte dat ik er actief i.p.v. passief mee aan de slag ben gegaan. We zijn bijvoorbeeld groen gaan communiceren met elkaar en dat alleen al brengt veel positiviteit binnen ons gezin. Het heeft me ook naar mezelf beter leren kijken door soms een spiegel voorgeschoteld te krijgen. We zijn er heus nog niet maar wel heel goed op weg! Thanks Vivian voor de mooie inzichten!! (Wil je nu ook weten wat groen communiceren is?.....) Liefs, Daphne, een trotse mama.
Daphne
Moeder van 1 zoon en 1 dochter
Ik raadt het iedere ouder aan om de online training succesvol communiceren te volgen. Je doet het in je eigen tempo, het is duidelijk en overzichtelijk en de ondersteuning die je krijgt van Vivian is fantastisch. Ze geeft je heel veel inzichten en haar enthousiasme is zo inspirerend. Ze geeft je echt het gevoel dat je het aan kan en geeft je net dat steuntje in de rug die we allemaal wel eens nodig hebben of kunnen gebruiken. Ik heb al zoveel inzichten , tricks en tools mogen ontvangen van Vivian die echt waardevol zijn voor mij als moeder.
Cunera
Moeder van 3 jongens

Je kan gelijk starten met deze Mini-Cursus!!

Je krijgt 3 maanden toegang om de video’s te bekijken dus je kan alles zo vaak kijken als je wil.  

Je kan alle lessen in alle rust (eventueel met je partner…) leren en toepassen. 

Doe ook mee en start met Minder mopperen en straffen en ga meer plezier hebben en energie overhouden!

Klik hier onder op de knop en doe gelijk mee voor 27,-. Gebruik Code: e-book

Voor wie is deze cursus wel?

Voor wie is deze cursus niet?

Nog even alle informatie op een rij:

  • Er zijn 4 Modules bestaande uit verschillende lessen
  • Je krijgt gelijk toegang tot alle lessen
  • Je hebt 3 maanden de tijd om de video’s te bekijken, de opdrachten te maken. 
  • De tijdsinvestering: kijken van de video’s ongeveer 15 minuutjes per video, uitvoeren van de opdrachten: dagelijks zo veel mogelijk!!

Ben jij klaar met politie-agent spelen? Klik dan hier onder op de knop!