Super dat jij mijn 8 communicatie-tips hebt aangevraagd. je vindt het e-book in je mail. Kan je mijn mail niet vinden? Check dan even je spam en geef daar aan dat mijn mail vertrouwd is! 

Maar wacht!!!!

Ik heb nog een heel mooi cadeau voor jou!

Zou jij graag direct een blijvende positieve verandering willen creëren in het contact met je kind? Zodat jij minder vaak je vraag hoeft te herhalen en daardoor minder hoeft te mopperen op je kind?

Doe dan mee met mijn online training succesvol communiceren met je kind, omdat je dan gaat leren wat het positieve effect gaat zijn van “anders” communiceren!

Een kind wat niet luistert. Je maakt het thuis vast regelmatig mee. 

Je wil graag minder mopperen en straffen, maar een kind dat niet luistert maakt het er niet makkelijker op, toch?

Je vraag 100 keer herhalen, steeds harder praten, dreigen met straf met uiteindelijk een verdrietig kind en een gefrustreerde moeder…..

Herken jij je dan ook in de volgende punten?:

 • Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn kind en ik elkaar beter begrijpen?
 • Waarom heb ik soms het gevoel dat ik een andere taal spreek dan mijn kind?
 • Hoe kan ik mijn kind aanspreken op ongewenst gedrag zonder dat ik hem/haar kwets?

Veel van de moeilijkheden die we bij het opvoeden ondervinden, hangen samen met onze communicatie. De inhoud van je boodschap kan goed zijn, maar als je die niet op de juiste manier overbrengt, zal je kind niet op de gewenste manier reageren. 

Dat is juist hetgene wat ik zelf ontdekt heb in de opvoeding van mijn dochter. Ik dacht heel vaak dat ik wel duidelijk was, maar niets bleek minder waar!!

Al deze kennis, ervaring en tips deel ik in mijn Online Training Succesvol Communiceren met je kind!

Aangezien jij al de eerste stap gezet hebt om andere keuzes te gaan maken in het communiceren met je kind, heb ik voor jou een speciaal aanbod.

Jij kan nu direct starten met mijn online training voor 157,- 77,-!!

Dit speciale aanbod geldt alleen als jij HIER op deze pagina op de knop klikt!

Lees verder op deze pagina wat deze training voor jou als moeder kan betekenen en wat jij allemaal krijgt voor dit bedrag.

Waarom zou jij het zelf allemaal gaan uitzoeken als ik je kan helpen waardoor het makkelijker wordt. Ga jij graag samen met gelijkgestemde moeders aan de slag?

Dan is mijn Training Succesvol Communiceren met je kind perfect voor jou!

Voor welke mama’s is deze training geschikt?

Voor jou als jij;

 • graag wat beter wil snappen hoe de communicatie met elkaar werkt
 • graag positief en liefdevol wil gaan communiceren zodat jij dit ook aan je kind kan doorgeven
 • graag tips wil krijgen hoe je de communicatie effectiever kan laten verlopen door het gebruik van andere woorden
 • bereid bent om hierin andere keuzes te maken
 • graag een kijkje wil krijgen in de werking van je brein qua communiceren
 • energie wil overhouden door een ontspannen contact met je kind
 • op zoek bent naar een andere manier van communiceren die WEL werkt

In deze Training zitten ALLE lessen die ik de afgelopen tijd heb gedeeld via mijn workshops, challenges en mijn online event.

Deze Training bestaat uit 4 modules met meerdere lessen:

Module 1: De communicatie en ons brein!

Module 2: Hoe maak ik "echt" contact?

Module 3: "anders" communiceren.

Module 4: Praktische tips!

Ik ben zo blij dat ik me heb opgegeven voor deze online-training! Ik had al eerder een workshop bij jou gevolgd, maar deze training had voor mij het grote voordeel dat ik mijn eigen tijdsplanning kon maken om het te doen. Ideaal voor drukke werkende moeders (en vaders natuurlijk ook...) De training heeft mij meer inzicht gegeven in waarom bepaalde manieren van communiceren niet ( zo goed) werken en hoe het op een positieve manier beter, leuker en gezelliger kan. Met de oefeningen heb ik goed kunnen uitproberen wat het beste voor ons werkt, ik doe het nog steeds niet perfect...maar ben me al vaker bewust hoe ik het wel beter kan doen. Bedankt Vivian voor jouw eerlijke en goed toepasbare uitleg en ook het delen van jou eigen ervaringen en voorbeelden, dat maakte het vaak nog beter om te begrijpen!
Esther
Moeder van 1 zoontje
5/5

Ik heb het zelf ook meegemaakt…

Op dit moment heb ik een hele leuke, liefdevolle en prettige relatie met Nikki ( ondanks dat ze een puber is en het echt wel eens botst…) . Zelfs op de momenten die minder prettig verlopen (met de Duh’s en de pffff’s) kan ik beter afstemmen in wat zij nodig heeft en wat juist niet!

Door mijn positieve en rustige houding naar haar toe leer ik haar (onbewust) dat ook te doen. Ik merk dat zij ook steeds meer leert kijken naar wat er wèl mogelijk is ipv niet. Doordat je dit zelf iedere keer “zend” gaat dit in het onderbewustzijn van je kind verankerd worden.

Doordat Nikki en ik meer op 1 lijn zitten verloopt onze communicatie makkelijker en hebben we vaker aan een half woord genoeg.

Maar dit is niet altijd zo geweest…

Toen Nikki nog op de lagere school zat merkte ik vaker aan haar dat ze mij niet begreep en dat mij dat vervolgens irriteerde. Hierdoor kwam ik in een negatieve spiraal terecht van iedere keer hetzelfde doen en hetzelfde zeggen. Met als gevolg dat Nikki mij nog steeds niet begreep en vervolgens verdrietig werd van mijn gemopper.

Dat raakte mij dan iedere keer enorm, maar ik wist niet hoe ik het anders moest aanpakken. Ik twijfelde vaker over mijn rol als moeder. Deed ik het wel goed? Was ik wel een goede moeder? Was mijn kind wel gelukkig?… 

Tevens had Nikki veel moeite met contact maken en ik vond dat als moeder heel moeilijk om te zien. En de beoordelende blikken op het schoolplein hielpen hier ook niet aan mee…

Nikki was nu eenmaal niet haantje de voorste en ik wist niet zo goed hoe ik haar met dit onderdeel moest helpen.

Totdat ik de NLP opleiding ging doen.

DE opleiding die alles te maken heeft met communicatie! Dus daar moest het gaan gebeuren! En dat deed het ook. Wat ging er een wereld voor me open. Dus zo zit dat in elkaar met de communicatie. Dus zo ontstaat er miscommunicatie. Ik vond het steeds interessanter.

Ik ging zelf ervaren wat het effect is van anders contact maken met je kind. Ik leerde “echt” naar haar te luisteren. We zaten letterlijk meer op 1 lijn. De liefdevolle verbinding met elkaar was gecreëerd.

Dit wil ik jou ook graag leren!

Verlang jij ook naar een liefdevol contact met je kind?

Waardoor:

Wil jij ook graag het geheim ontdekken waardoor je kind beter gaat luisteren?

Wat zit er allemaal in deze Training?

 • 4 modules met meerdere uren aan video-lessen 
 • bij elke module een werkboek
 • mijn persoonlijke “parel”- methode die jou gaat helpen om moeilijke situaties bespreekbaar te maken en op te lossen
 • Gratis coaching van mij in de besloten facebookgroep.

Doordat jij op alle video-lessen  6 maanden toegang hebt kan je dit in je eigen tempo (evt. met je partner) bekijken en uitvoeren.  Je kan dit zo vaak bekijken als jij nodig hebt om thuis die blijvende verandering te gaan creëren, stapje voor stapje. 

De werkboeken en andere materialen die je kan downloaden blijven natuurlijk altijd voor jou beschikbaar als naslagwerk!

Speciaal voor jou, omdat jij mijn 8 communicatie-tips heb aangevraagd kan jij mee doen met deze training voor 77,-!!

Als jij nu de stap zet om mee te doen met deze training en op DEZE pagina op de knop klikt krijg jij van mij als bonus:

 • Gratis levenslang toegang tot de besloten facebookgroep. ter waarde van 110,-
 • Gratis flyers met praktische tips om thuis elke dag in de actie te blijven ter waarde van 57,-
 • Afsluitend GRATIS Actie-gesprek van een uur (ter waarde van 65,-) zodat we er samen voor gaan zorgen dat jij ook in de de actie blijft!

Deze Bonus ter waarde van 230,- krijg jij allemaal GRATIS als jij NU op de knop klikt.

Jij hoeft deze keer niet te wachten tot ik de deuren voor deze training weer open. Nee jij mag gelijk (samen met je partner) beginnen!

Zoals ik altijd zeg kom je samen verder en is het heel fijn om je verhalen en ervaringen te delen met gelijkgestemden. Daarom krijg jij van mij de toegang tot de besloten Facebookgroep van deze training levenslang KADO!

Dus start vandaag nog met succesvol communiceren met je kind en reserveer jouw plek voor

77,-!!

De online training succesvol communiceren met je kind is een aanrader. Er zijn duidelijke instructiefilmpjes die goed op elkaar volgen en aansluiten met als slot een samenvatting. Er zit ook een werkboekje bij waar je echt aan het werk wordt gezet, wat goed is voor de integratie van de theorie. Er zitten ook interessante pdf-bestanden bij die je kan gebruiken om uit te hangen als reminders. Vivian moedigt je aan om door te zetten en vol te houden en legt onduidelijkheden uit in een besloten facebookgroep waarin ze live gaat.
SD
Moeder van 3 kinderen
5/5

Na deze training;

 • Snap jij hoe de communicatie werkt in je brein en hoe je discussies en misverstanden kan voorkomen
 • Weet jij wat je “anders” mag gaan doen in contact maken met je kind
 • Gaat jouw kind beter luisteren
 • Ga jij positiever communiceren waardoor jij je kind meer zelfvertrouwen gaat geven
 • Gaan jij en je kind elkaar beter begrijpen
 • Hou je meer energie over door effectiever te communiceren met je kind
 • Ga jij thuis die BLIJVENDE verandering creeren in het contact met je kind