Hoe lijkt het jou om je kind zelf te kunnen begeleiden en ondersteunen naar een gelukkig leven vol zelfvertrouwen?

Dat jij als moeder je kind ten alle tijden kan helpen en begeleiden bij problemen zoals angst en onzekerheid.

Zou je dan graag willen leren hoe je liefdevol, effectief en ontspannen in contact kan zijn met je kind?

Ben jij ook 1 van de vele moeders die:

  • regelmatig zoekt naar de meest effectieve manier van communiceren met haar kind?
  • ook graag minder wil mopperen en meer vanuit positiviteit wil communiceren met haar kind?
  • graag tips wil krijgen in hoe je dit dagelijks thuis “anders” kan gaan doen?

In mijn gratis e-book geef ik jou 8 praktische, positieve en vooral effectieve communicatietips. 

Vul hieronder je gegevens in en je krijgt het e-book toegestuurd.⇓

Door hier je e-mailadres achter te laten ben je automatisch ingeschreven voor mijn nieuwsbrief. Hier kan jij je ten alle tijden weer makkelijk voor uitschrijven.

Ik kan me nog goed die momenten herinneren dat ik maar in herhaling bleef vallen en mijn dochter nog steeds niet deed wat ik van haar vroeg. En dan vervolgens natuurlijk steeds harder gaan praten wat uiteindelijk leidde tot boosheid bij mij en verdriet bij mijn dochter.

Toen ik eindelijk door had hoe de communicatie met elkaar eigenlijk werkt ging er een wereld voor mij open! Ik snap nu hoe misverstanden ontsaan en hoe ik kan voorkomen dat de ander mij verkeerd begrijpt.  Ik hou nu energie over omdat ik mijn vraag minder vaak hoef te herhalen. Tevens zitten mijn dochter en ik lekkerder in ons vel omdat we elkaar beter begrijpen. Top!

Herken jij dit en zou jij graag wat tips willen krijgen in hoe de communicatie met je kind leuker, liefdevoller en effectiever kan?

Vraag dan hieronder mijn gratis e-book aan! Door hier je e-mailadres achter te laten ben je automatisch ingeschreven voor mijn nieuwsbrief. Hier kan jij je ten alle tijden weer makkelijk voor uitschrijven.

Wat ga jij ontdekken in dit e-book?

  • hoe jij op dit moment communiceert met je kind
  • welke manier van communiceren jou minder energie gaat kosten
  • hoe jij, door andere woorden te gebruiken, meer effect gaat bereiken in de communicatie
  • hoe jouw kind zich meer gehoord gaat voelen door jou
  • hoe jij je kind meer zelfvertrouwen kan geven door op een andere manier te communiceren

Ik heb vroeger regelmatig met mijn handen in het haar gezeten als mijn dochter weer niet luisterde.

Of herken je niet die momenten dat je het gevoel hebt dat je chinees praat?

Ik vroeg me dan ook regelmatig af hoe het anders zou kunnen…

Daarom deel ik nu graag een deel van mijn kennis en ervaringen met jou, want ik wil jou als moeder graag verder helpen in een liefdevol en ontspannen contact met je kind.

Dus wacht niet langer en start vandaag nog met effectief, liefdevol en ontspannen communiceren met je kind!

Vul hieronder jouw gegevens in om de 8 tips aan te vragen. Door hier je e-mailadres achter te laten ben je automatisch ingeschreven voor mijn nieuwsbrief. Hier kan jij je ten alle tijden weer makkelijk voor uitschrijven.