Het Online-Mama-Inspiratie-Event is geweest!
Het is een super leerzame en inspirerende dag geweest en ik ga hem in 2022 zeker nog eens geven.
Wil jij graag op de hoogte gehouden worden wanneer het volgende Online Mama Inspiratie Event is?
Laat dan hieronder je gegevens achter en ik hou je op de hoogte!

Lees hieronder wat enkele deelneemsters van het event vonden;

Ik heb bij Vivian de workshop "Effectief communiceren met je kind" gevolgd tijdens het online Mama-Inspiratie-Event. Ik vond het event heel goed samengesteld. Vivian's workshop was heel waardevol en met super praktische tips om anders (en prettiger) met je kind te communiceren. De 2 andere sprekers die hun eigen workshop gaven waren ook heel goed en alle drie de workshops sloten fantastisch bij elkaar aan! Vivian had voorafgaand aan het event nog een pakketje gestuurd wat ik ook enorm attent vond. Al met al zeker een aanrader dus!!
Diane
Moeder van 2 zoons
Ik heb bij Vivian het online Mama Inspiratie Event gevolgd. Superleuk om te doen en meteen zin om de tips en adviezen toe te passen. Vivian zorgt ervoor dat de deelnemers zich op hun gemak voelen, geeft gelegenheid om vragen te stellen en geeft concrete voorbeelden. De handvatten die zij aanreikt, zijn voor iedereen toepasbaar! Het online event van een hele dag is een mooie combinatie van communiceren met je kind(eren), goed voor jezelf zorgen en omgaan met emoties van jezelf en die van je kind.
Wendy
Moeder van 1 dochter

Ben jij nu benieuwd wat we het afgelopen event allemaal gedaan en geleerd hebben? Lees dan hier onder de informatie van het event van 13-11-2020. Wat de invulling van het volgende Mama-Inspiratie-Event gaat zijn is nog even een verrrassing.  Wil je nu graag dat ik je op de hoogte hou van de ontwikkelingen? Laat dan hieronder je gevens achter.

Herken jij de volgende situatie: je hebt al drie keer iets aan je kind gevraagd en hij/zij heeft nog steeds niet gedaan wat je vroeg.

Je raakt geïrriteerd en je stelt je vraag opnieuw, maar nu met een iets hardere stem. Je kind geeft er nog steeds geen gehoor aan.

Na meerdere “duidelijke” verzoeken is de emmer ondertussen overgelopen en je word boos!! Kind verdrietig en geschrokken en jij een knoop in je maag dat je weer boos hebt “moeten” worden…

Lees verder als jij dit graag wilt veranderen.

Heb jij ook regelmatig dit soort verlangens?

Ik heb het zelf ook meegemaakt…

Op dit moment heb ik een hele leuke, liefdevolle en prettige relatie met Nikki ( ondanks dat ze een puber is en het echt wel eens botst…) . Zelfs op de momenten die minder prettig verlopen (met de Duh’s en de pffff’s) kan ik beter afstemmen in wat zij nodig heeft en wat juist niet!

Door mijn positieve en rustige houding naar haar toe leer ik haar (onbewust) dat ook te doen. Ik merk dat zij ook steeds meer leert kijken naar wat er wèl mogelijk is ipv niet. Doordat je dit zelf iedere keer “zend” gaat dit in het onderbewustzijn van je kind verankerd worden.

Doordat Nikki en ik meer op 1 lijn zitten verloopt onze communicatie makkelijker en hebben we vaker aan een half woord genoeg.

Maar dit is niet altijd zo geweest…

Toen Nikki nog op de lagere school zat merkte ik vaker aan haar dat ze mij niet begreep en dat mij dat vervolgens irriteerde . Hierdoor kwam ik in een negatieve spiraal terecht van iedere keer hetzelfde doen en hetzelfde zeggen. Met als gevolg dat Nikki mij nog steeds niet begreep en vervolgens verdrietig werd van mijn gemopper.

Dat raakte mij dan iedere keer enorm, maar ik wist niet hoe ik het anders moest aanpakken. Ik twijfelde vaker over mijn rol als moeder. Deed ik het wel goed? Was ik wel een goede moeder?  Was mijn kind wel gelukkig?… 

Tevens had Nikki veel moeite met contact maken en ik vond dat als moeder heel moeilijk om te zien. En de beoordelende blikken op het schoolplein hielpen hier ook niet aan mee…

Nikki was nu eenmaal niet haantje de voorste en ik wist niet zo goed hoe ik haar met dit onderdeel moest helpen.

Totdat ik de NLP opleiding ging doen. DE opleiding die alles te maken heeft met communicatie! Dus daar moest het gaan gebeuren! En dat deed het ook. Wat ging er een wereld voor me open. Dus zo zit dat in elkaar met de communicatie. Dus zo ontstaat er miscommunicatie. Ik vond het steeds interessanter.

Ik ging zelf ervaren wat het effect is van anders contact maken met je kind. Ik leerde “echt” naar haar te luisteren. We zaten letterlijk meer op 1 lijn. De liefdevolle verbinding met elkaar was gecreëerd.

Hier ben ik zo enthousiast over dat ik dit met jou wil delen en dat jij dit ook gaat creëren met jouw kind.

Welke workshops ga je volgen?

Susan van Asten:

SOS Kinderen en emoties

SOS Kinderen en emoties:

“Opvoeden is ruimte geven aan emoties én grenzen stellen aan gedrag.”
Dat is het motto van deze workshop.
 
Kinderen zitten vol emoties. En waar het ene kind als vanzelf leert omgaan met al die verschillende gevoelens en emoties, zo laat een ander kind zich regelmatig overspoelen waardoor het zich machteloos voelt en niet weet hoe het hiermee om moet gaan.
 
En juist deze kinderen krijgen vaak negatieve reacties wat hen niet echt helpt om te léren omgaan met emoties. En dat is wat kinderen te doen hebben; ze moeten nog leren omgaan met emoties en het is onze taak om ze daarbij te helpen.
 
In deze praktische en interactieve workshop ontdek je welke emoties we hebben, waarom ze belangrijk zijn, wat ze ons willen vertellen, wat kinderen te leren hebben en hoe je daarbij kunt helpen.
 

Referenties:

 • Hele duidelijke leerzame inspirerende en fijne workshop!
 • Een hele rustige en duidelijk vorm van trainingen aanbod voor ouders.
 • Haar workshop heeft ons allemaal geïnspireerd en we hebben goede tips gekregen waar we in de praktijk mee aan de slag kunnen. 
 

Me, Myself and I

Mama’s van Pareltjes

SuccesvolCommuniceren met mijn kind:

Wil jij liefdevol, effectief en op een ontspannen manier communiceren met je kind?

Wil jij minder vaak boos worden op je kind?

Wil jij dat je kind meer zelfvertrouwen krijgt doordat jij positief en krachtig gaat communiceren met je kind?

Ik ga je meer informatie geven over hoe je succesvol kan communiceren met je kind.

Tevens ga je zien hoe het brein functioneert in de communicatie. Door dit te weten snap jij hoe je een effectieve communicatie met je kind kan sturen. 

Daarna geef ik je praktische tips hoe je het contact met je kind leuk, effectief, ontspannen en liefdevol kan houden. 

“Als je hetzelfde blijft doen wat je altijd hebt gedaan, blijf je hetzelfde krijgen wat je altijd hebt gekregen”

Misschien een oude bekende, maar hoe vaak betrap jij je er op dat je hetzelfde blijft herhalen en je stoort aan het wegblijven van het resultaat? Daar gaat na deze workshop verandering in komen!

Referenties:

 • De Workshop succesvol communiceren met je kind was voor mij echt een enorme aanvulling hoe ik het wel wil doen tov mijn kind en ook samen met mijn kind. Positief in het leven staan, zeggen wat je wel wil en vooral daar zijn voor onze wondertjes. Jammer dat alleen mama’s deze cursus volgen, want voor papa’s zou dit ook een echte eye-opener en een goed leerproces kunnen zijn. 
 • Ik heb de workshop succesvol communiceren met je kind gevolgd. Deze workshop die Vivian geeft zouden eigenlijk alle moeders moeten volgen. In een een fijne open sfeer krijg je allerlei tips om de communicatie en contact met je kind nog leuker te maken .
  Ook krijg je meer inzicht wat er anders zou kunnen op momenten waar het weleens minder gaat… 

Wil je graag nog meer referenties lezen? Klik dan HIER

Feikje Wagenaar

van Studio Feikjen  

Minder stress, meer energie! 

Wil jij je fitter en energieker voelen?
Wil je leren hoe je keuzes maakt die passen bij wie je werkelijk bent?
Ben je er klaar voor om te werken en leven vanuit ontspanning en met meer plezier?

Leer jezelf beter kennen door te luisteren naar je lichaam en je leven. Leer er mee samen te werken.
Neem de regie over je leven zelf in de hand door bewust te zijn wie je bent.

“Als jij je bewust bent van de wijsheid van je lichaam en vanuit de verbinding met jezelf in beweging komt ga je beter voor jezelf zorgen en creëer je meer balans in je werk en in je leven”.

Om de verbinding met jezelf te maken en af te stemmen op je eigen wijsheid is het nodig om terug te komen bij jezelf.

In de workshop – minder stress, meer  energie- neem ik je stap voor stap mee naar jezelf.
Je krijgt informatie, oefeningen, handige tips en tools om jezelf beter te leren kennen, om betere gewoontes aan te leren en om te leren kiezen voor plezier en ontspanning.

Referenties van 1 op 1 coaching:

 • Ik heb geleerd om rust te mogen pakken en hoe ik dit het beste kan doen! Ik heb inzichten gekregen hoe ik om kan gaan met emoties van mijzelf en met die van anderen. Ik heb ook geleerd hoe ik naar mijzelf kan kijken. Door dit alles is mijn blik naar de wereld liefdevoller en rustiger. En ook naar mijzelf!
 • Dankzij Feikje heb ik mezelf beter leren kennen, heb ik nu meer rust in mijn hoofd en snap ik het gedrag van andere mensen ook beter. Ook kan ik nu beter omgaan met situaties waar ik voorheen moeite mee had.
 • Feikje heeft me geholpen mijn gedachten te ordenen, lichamelijk te kunnen ontspannen en dingen “los”te laten. Ik luister beter naar mezelf en durf aan te geven wat ik wil! 

Herken jij je in 1 of meerdere van onderstaande punten? Dan ga jij dit Event absoluut waardevol vinden.

 • Je zou het heel fijn vinden als jij en je kind elkaar beter zouden begrijpen. Als jij minder het gevoel zou hebben dat je “chinees” praat thuis.
 • Je kind meer zelfvertrouwen geven doordat jij op een “andere” manier contact gaat maken met je kind lijkt jou GEWELDIG!
 • Of je merkt bij je kind dat hij/zij gefrustreerd, verdrietig of boos is over een situatie en jij wilt je kind hierin graag ondersteunen, maar je zoekt nog naar de juiste aanpak.
 • Daarbij kost het jou moeite om ook nog af en toe tijd voor jezelf in te plannen en vooral ook te nemen. Je merkt dat dit gemis ook zijn uitwerking heeft op het gezin…

Wees gerust! Je bent echt niet de enige moeder die dit herkent…

Wil jij nu hierin blijvende verandering gaan aanbrengen?

Doe dan mee met Hèt Online-Mama-Inspiratie- Event!

Door de tips en de informatie van dit event thuis dagelijks toe te passen garandeer ik jou dat er een blijvende verandering ontstaat in het contact met je kind. Als jij daarnaast ook nog meer grip krijgt op je eigen tijd en energie worden deze stappen van verandering nog makkelijker. Jij zult al snel merken dat de sfeer in huis positief verandert. Er ontstaat meer openheid, begrip,verbinding en ontspanning in het contact met je kind.

Praktische informatie!

Dit event is live en online. Ik geloof in de energie en de werking van offline en een heel weekend met elkaar in de Flow zitten, maar door Corona is dit voor 2020 even niet verstandig.

Aangezien ik iemand ben die graag in mogelijkheden denkt geloof ik dat dit Online Event een mooie oplossing is om jou toch deze waardevolle informatie te geven.

Ik garandeer je dat dit geen saaie dag wordt waarbij je alleen maar naar je computer-scherm staart. Ik ga er namelijk, samen met de andere collega’s, voor zorgen dat er genoeg interactie zal zijn.

Er is ruimte voor contact met mij, de andere collega’s en de moeders. Tevens zullen er genoeg opdrachten zijn die je “wakker” houden.
We gaan samen met elkaar in gesprek en er is voldoende tijd om vragen te stellen en ervaringen te delen.

Op deze dag ben je omgeven door moeders die begrijpen waar jij tegenaan loopt en waar jij behoefte aan hebt. Hoe heerlijk is het om 1 dag kennis en energie op te doen met alleen maar gelijkgestemden? 

Dit Online-Mama-Inspiratie-Event is uniek en geef ik in plaats van het Mama-Inspiratie-Weekend. 

3 workshops en een hele dag actief bezig zijn met gelijkgestemden!

Denk jij nu :

 • “Jeetje wat een mooie prijs voor wat ik er allemaal voor terug krijg”
 • “Hier wil ik bij zijn, want effectief en ontspannen communiceren met mijn kind zie ik wel zitten”
 • “Heerlijk om me een hele dag onder te dompelen met gelijkgestemden”
 • “Het zou voor mijn kind zo fijn zijn als we zijn/haar emoties wat beter konden begrijpen”
 • “Meer leven vanuit onspanning en plezier kan ik wel gebruiken.”

De voordelen van een online event:

 • Geen reistijd en dus geen files
 • Geen ongemakkelijke schrijfhouding met een te klein notitieblokje op je schoot
 • Geen rij als je naar het toilet moet
 • Datgene eten en drinken wat jij graag wil en niet aan het einde van het buffet er achter komen dat jouw favoriete broodje net op is
 • Je bent lekker actief bezig met elkaar, maar je wordt niet meegezogen in de energie van de ander
 • Je kunt je rust nemen op jouw eigen manier in jouw eigen veilige omgeving

Denk jij nu; Hier wil ik de volgende keer aan meedoen?

Laat dan hieronder je gegevens achter en ik hou je op de hoogte!