• Heb jij vaker een knoop in je maag als je nee moet zeggen tegen je kind?

 • Merk jij met enige regelmaat dat je kind makkelijk over jouw grenzen heen gaat?

 • Zou je het fijn vinden als jij duidelijker  een balans kan vinden in het belang van je kind en je eigen belang ? 

Ja? Dan bied ik jou een oplossing?

In mijn online programma grenzen gaan we namelijk samen op zoek naar jouw grenzen en hoe je die het beste kan aangeven naar je kind toe. Tevens laat ik jou ervaren wat de samenwerking tussen effectief communiceren met je kind en het bewaken van je grenzen is.  Ben jij geinteresserd? Lees dan snel verder…

Dit Programma ter waarde van 257 Euro bied ik in de maand mei aan voor 157 Euro.

Stop! Dit is mijn grens.
Stop! Dit is mijn grens.

Het is bewezen dat veel irritatie en minder effectief communiceren begint bij het niet duidelijk hebben van je eigen grenzen en vervolgens het bewaken hiervan! Daarom heb ik besloten dat ik mijn online programma over Grenzen nogmaals ga geven. De laatste keer waren de recensies namelijk zo lovend dat ik zeker weet dat dit jou ook verder gaat helpen naar een blijvend liefdevol, positief en ontspannen contact met je kind.

Lees hieronder enkele ervaringen van vrouwen die jou eerder al voor gingen.

Bianca Puts;
Dit programma heeft me duidelijke handvaten gegeven om mijn grenzen op een duidelijke manier voor iedereen aan te geven. Hierdoor is er beduidend m
inder spanning in het gezin en kunnen we op een leukere manier met elkaar omgaan.Ik geef nu duidelijk aan wanneer mijn kind wel haar zin kan krijgen. De tip om dit visueel te maken door middel van een stikker of “stoplicht” geeft duidelijkheid. 
De uitleg van Vivian was erg duidelijk door het gebruik van praktijkvoorbeelden. Hierdoor kan ik de tips gelijk in de praktijk toepassen.

Cindy Daamen;
Grenzen… pfff dit vond ik moeilijk, na wat levenslessen begin ik mijn weg erin te vinden hoe je je eigen grenzen kan aangeven. Op werk, prive maar ook naar de kinderen toe. Toch merk ik dat mijn kinderen soms toch over mijn grenzen heen gaan. En ik dacht dat ik ze toch goed kon aangeven…
Dankzij het programma grenzen en ook haar ebook heeft Vivian mij op een positieve manier tips gegeven die ik op een positieve manier kan gebruiken thuis. Door haar uitleg kijk ik anders naar het stukje als mijn kind zeurt, dat dit te maken heeft met dat zij niet weet waar ze aan toe is. Nadat ik de video’s in het programma bekeken heb leg ik nu duidelijk uit waarom ze nu geen snoepje mag. Ik merk dat duidelijk aangeven wanneer ze wel een snoepje mag en dat b.v. ankeren door middel van een belletje dat af zal gaan duidelijkheid schept.
Ik merk dat ik door dit programma duidelijker mijn grenzen kan aangeven en bewaken.
En ik merk ook dat de kinderen hierdoor ineens wel liefdevol reageren en hier positief iets mee doen. Bijzonder… soms is het een kwestie van omdenken of meer naar je kind luisteren en begrijpen. En Vivian reikte mij die handvaten aan op dit stukje. 

Esther Bongers;
Ik heb veel gehad aan de uitleg van Vivian hoe je de communicatie-tips kan toepassen bij het bewaken van je grenzen. Nu herhaal ik eerst de behoefte van mijn zoontje en daarna maak ik de afspraak wanneer hij zijn zin kan krijgen. Zo heb ik mijn eigen grens kunnen bewaken en heeft hij het gevoel dat ik hem gehoord heb. Zo verhelderend dit i.p.v. gewoon “nee nu niet” te zeggen. De sfeer in huis is hierdoor veel gezelliger en ik hou energie over omdat ik een discussie met mijn zoon voorkom. Tevens vond ik de connectie met de andere mama’s in de Facebook groep ook echt een meerwaarde. Het is zo fijn om je verhaal met andere “gelijkgestemden” te kunnen delen en vervolgens te horen hoe zij met bepaalde situaties omgaan.

Herken jij je in bovenstaande verhalen?
Zou jij ook je grenzen wat meer effectief en ontspannen willen kunnen aangeven?

Bijvoorbeeld; je komt thuis van een drukke dag werken en je kind is zo blij om je te zien dat ze graag allerlei spelletjes met je wil doen. Het enige waar jij behoefte aan hebt is op de bank ploffen…

Hoe los jij dit op een liefdevolle, maar toch duidelijke manier op? 
Ben jij ook vaker zoekende naar de juiste manier om je grens aan te geven? En dit allemaal te communiceren op een positieve en ontspannen manier?? Ik snap namelijk heel goed dat dit regelmatig een uitdaging is…

Dan is dit online programma perfect voor jou!!

Ik besef namelijk heel goed dat er wat extra steun en begeleiding nodig kan zijn om de sfeer thuis, gezellig te houden. Tevens wil jij graag als moeder lekker in je vel zitten en genoeg energie hebben. Dit programma gaat je hierbij helpen.

Dit ga jij onder andere leren in mijn programma:

 • De soorten grenzen die er zijn en welke vorm je op welk moment het beste kan inzetten
 • Hoe je jouw grenzen helder krijgt
 • Hoe jij jouw grenzen op een duidelijk, maar liefdevolle manier kan gaan aangeven
 • Hoe je duidelijk kan gaan communiceren over jouw grenzen richting jou kind

Na het volgen van dit programma weet jij meer over je eigen grenzen en hoe je die kan bewaken. Kan jij duidelijk en liefdevol aangeven aan je kind wat jou grens is. Zo weet je kind ook waar ze aan toe is en voorkom jij zeuren en huilbuien.
Tevens leer ik jou de oefeningen op zo’n praktische manier dat jij dit ook weer je kind kan leren. Zo kan jij dit telkens weer toepassen zonder mijn hulp en weet je kind ook beter haar grenzen.

Jouw investering is slechts 157 Euro als jij je inschrijft in de maand Mei!

Dit is een super prijs voor wat jij er allemaal voor terug krijgt!! 

Wat krijg ik dan allemaal voor dit bedrag?

 • Elke week een uitgebreide uitleg video met voorbeelden
 • Elke week een werkboek waarin alles nog eens uitgelegd wordt en waarin oefeningen zitten om thuis te gaan doen
 • Een besloten Facebookgroep met alleen de mama’s die ook mee doen aan dit programma. Hierdoor kan iedereen haar eigen ervaringen delen en leren van de andere mama’s hoe zij dit aanpakken.
 • Volledige begeleiding van mij door middel van elke week een live Q en A in de groep en natuurlijk antwoord op de vragen die in de groep gesteld worden.
 • Je krijgt tevens uitleg d.m.v. van een voorbeeldoefening hoe jij dit thuis met je kind kan gaan doen. Zo kan jij je kind in de toekomst altijd persoonlijk begeleiden en ondersteunen.

Dit programma duurt 1 maand en je hebt 3 maanden toegang tot alle video’s en werkboeken.  Tevens kan je alle werkboeken downloaden en elke keer thuis weer erbij pakken.
Tot de besloten  Facebook groep heb je ook 3 maanden toegang!


Durf de stap te nemen voor de mooie prijs van 157 Euro!