De workshop Effectief Communiceren met je kind is nu te koop als Online Training!

Na meerdere keren mijn workshop succesvol offline en online gegeven te hebben heb ik er een Online Training van gemaakt!

Heb jij interesse in deze Online Training Succesvol Communiceren met je kind?

Kijk dan voor meer informatie HIER !

Lees hier de ervaringen van andere mama’s die mijn workshop gevolgd hebben.

Ik heb bij Vivian de workshop "Effectief communiceren met je kind" gevolgd tijdens het online Mama-Inspiratie-Event. Ik vond het event heel goed samengesteld. Vivian's workshop was heel waardevol en met super praktische tips om anders (en prettiger) met je kind te communiceren. De 2 andere sprekers die hun eigen workshop gaven waren ook heel goed en alle drie de workshops sloten fantastisch bij elkaar aan! Vivian had voorafgaand aan het event nog een pakketje gestuurd wat ik ook enorm attent vond. Al met al zeker een aanrader dus!!
Diane
Moeder van 2 zonen
5/5
De Workshop effectiever communiceren met je kind was voor mij echt een enorme aanvulling hoe ik het wel wil doen tov mijn kind en ook samen met mijn kind. Positief in het leven staan, zeggen wat je wel wil en vooral daar zijn voor onze wondertjes. Jammer dat alleen mama's deze cursus volgen, want voor papa's zou dit ook een echte eye-opener en een goed leerproces kunnen zijn. De aanvulling met de honden was heel mooi en een leuke afwisseling tijdens de cursus. De manier waarop zij ons kunnen spiegelen is heel bijzonder. Dit zet je aan het denken en blijft je zeker bij. Ik ben heel bij en dankbaar voor deze cursus en zal er veel baat bij hebben in de opvoeding van mijn kindjes maar ook in de communicatie naar anderen en naar mijzelf toe.
Ellen
Moeder van 2 meiden
5/5
Ik heb bij Vivian een workshop over effectief communiceren gevolgd. En dan met name gericht op het communiceren met je kind. Maar eigenlijk zijn de tips altijd en met iedereen wel toepasbaar hoor. De meeste dingen zijn ook niet echt nieuw. Je weet het eigenlijk wel, maar het ook daadwerkelijk toepassen is een tweede. Zo fijn om dan tijdens zo'n workshop weer even alles op een rijtje te krijgen en je bewust te zijn van hoe je zelf met iemand communiceert en welke reactie je daar logischer wijs al op kunt verwacht. De betrokkenheid van Vivian is heel fijn. Ze maakt het ook echt concreet met voorbeelden en ook hoe je dingen in je eigen situatie kunt aanpassen. Ik hoop dat je nog heel veel andere moeders mag inspireren Vivian! Dankjewel! Xx
Renske
Moeder van 1 dochter en 1 zoon