Bedankt voor het aanvragen van mijn E-book!

Je ontvangt het E-Book in je mail.

Kan jij hem daar niet vinden?

Kijk dan even in de Reclame of Spam folder

en geef daar aub aan dat ik geen spam ben.

MAAR WACHT!

Wil jij graag snappen waar het gedrag van je kind vandaan komt?

Wil jij graag leren hoe jij en je kind elkaar beter gaan begrijpen?

Wil je ook graag weten hoe jij duidelijker informatie kan geven aan je kind waardoor jij je vraag minder hoeft te herhalen?

LEES DAN HIERONDER VERDER WANT DAN HEB IK NOG IETS MOOIS VOOR JOU!

Help... ik moet alles 10 keer vragen aan mijn kind! En hij doet nog niet wat ik vraag...

Het lijkt soms wel dat er een soort robot in ons leeft die jou dingen laat zeggen en doen die je niet wil. Zo vond ik dat het voelde als ik toch weer ,na de zoveelste keer vragen en mopperen, stond te schreeuwen. Of als ik me nog zo had voorgenomen om op een rustige, oprechte manier te luisteren naar het verhaal van mijn dochter en dit toch weer mislukte.

Dan was ik achteraf teleurgesteld in mezelf en vroeg ik me af waarom ik weer zo afwezig was of waarom ik toch weer stond te schreeuwen.

Jij wil graag weten en snappen hoe het kan dat jij telkens weer in die oude patronen vervalt waar je juist zo graag mee wilt stoppen.

En als je dit dan weet lijkt het mij wel zo fijn om vervolgens te leren hoe je dit nu eindelijk eens blijvend kan veranderen.

Daarom heb ik deze minicursus Minder-Mopperen, Meer plezier gemaakt.

In deze mini-cursus krijg jij meer inzicht in het gedrag van je kind EN jouw reactie hierop. Je gaat leren hoe jij het gedrag van je kind beter kan begrijpen en hoe jij positief en liefdevol kan reageren in lastige situaties.

Door meer kennis en inzicht te hebben in “waarom” je kind zo reageert en “hoe” jij hierop succesvol kan reageren ga jij minder mopperen en straffen!

Speciaal voor jou heb ik NU een mooi aanbod!
Jij kan namelijk deze Cursus kopen met 50% korting!
Jij betaald geen 47,- MAAR  27,- !!!

Gebruik dan Code: e-book

Je gaat snappen waarom je kind soms zo ...... reageert

Je weet hoe jij hier liefdevol en begripvol op kan reageren

Je gaat ervaren welke woorden letterlijk een ander resultaat gaan hebben

Je weet wat jouw invloed is op het zelfvertrouwen en zelfbeeld van je kind

Hoe ziet deze Cursus er uit?

Jij krijgt 4 modules met meerdere lessen per module.

Je krijgt direct toegang tot alle  modules in de online leeromgeving.

Bij elke module zitten ook opdrachten. Deze opdrachten kan je downloaden en als naslagwerk bewaren. Hierdoor kan je de tips thuis blijven oefenen en vooral toepassen.

Jij gaat geleidelijk aan snappen hoe de communicatie met je kind succesvoller kan zijn. Tevens ga jij ervaren wat het positieve effect gaat zijn van op een andere manier contact maken met je kind!

De inhoud van je boodschap kan nog zo duidelijk zijn, maar als je die niet op de juiste manier overbrengt, zal je kind er niet op de gewenste manier op reageren. 

Jij hebt 3 maanden toegang tot de video’s en downloads om alles te kunnen kijken. 

Klik HIER als je een klein inkijkje wil krijgen in wat er per module aan bod komt.

Klant-verhalen

Mij ging het ook om liefdevoller communiceren met mijn kind(eren)....minder mopperen , duidelijk communiceren, maar ook een luisterend oor voor elkaar en op een liefdevolle manier. Ik ben al een heel eind gekomen, maar ik ben er nog niet. Maar dat is zo fijn van deze cursus dat je het op je eigen tempo kunt doen. Stap voor stap leer je beter te communiceren en je plukt er echt de vruchten van. Zelfs je kinderen nemen de aanpassingen waar en over. Echt een aanrader.
Ellen
Moeder van 2 meiden
Ik raadt het iedere ouder aan om de online training succesvol communiceren te volgen. Je doet het in je eigen tempo , het is duidelijk en overzichtelijk en de ondersteuning die je krijgt van Vivian is fantastisch. Ze geeft je heel veel inzichten en haar enthousiasme is zo inspirerend. Ze geeft je echt het gevoel dat je het aan kan en geeft je net dat steuntje in de rug die we allemaal wel eens nodig hebben of kunnen gebruiken. Ik heb al zoveel inzichten , tricks en tools mogen ontvangen van Vivian die echt waardevol zijn voor mij als moeder.
Cunera
Moeder van 3 jongens
De workshop Effectief en ontspannen communiceren met je kind was een hele fijne ervaring, hele handige tips gekregen. Er was ruimte voor persoonlijke uitleg, wat ik als heel prettig heb ervaren. De afgelopen 2 weken ben ik op een zeer fijne wijze gecoacht door Vivian. Ze bereidt zich zeer nauwkeurig voor op het gesprek, en belicht je vraagstelling vanuit verschillende hoeken. Ik voelde me gelijk bij Vivian op mijn gemak, waardoor het een heel open gesprek werd. Ze heeft me hele fijn tools aangereikt om beter te communiceren met mijn twee meiden. In de praktijk heeft dat super uitgepakt. Dank je wel Vivian.
Ingrid
Moeder van 2 meiden

Voor wie is deze cursus wel?

Voor wie is deze cursus niet?