Help...ik moet alles 10 keer vragen aan mijn kind! En mijn kind doet nog niet wat ik vraag...

Wil jij hier eindelijk verandering in?

Lees dan hier onder verder!

Het lijkt soms wel dat er een soort robot in ons leeft die jou dingen laat zeggen en doen die je niet wil. Zo vond ik dat het voelde als ik toch weer ,na de zoveelste keer vragen en mopperen, stond te schreeuwen. Of als ik me nog zo had voorgenomen om op een rustige, oprechte manier te luisteren naar het verhaal van mijn dochter en dit toch weer mislukte.
Dan was ik achteraf teleurgesteld in mezelf en vroeg ik me af waarom ik weer zo afwezig was of waarom ik toch weer stond te schreeuwen. 

Jij wil graag weten en snappen hoe het kan dat jij telkens weer in die oude patronen vervalt waar je juist zo graag mee wilt stoppen. En als je dit dan weet lijkt het mij wel zo fijn om vervolgens te leren hoe je dit nu eindelijk eens blijvend kan veranderen.

Daarom heb ik deze minicursus Minder-Mopperen, Meer plezier gemaakt.

In deze mini-cursus krijg jij meer inzicht in het gedrag van je kind EN jouw reactie hierop. Je gaat leren hoe jij het gedrag van je kind beter kan begrijpen en hoe jij positief en liefdevol kan reageren in lastige situaties.

Door meer kennis en inzicht te hebben in “waarom” je kind zo reageert en “hoe” jij hierop succesvol kan reageren ga jij minder mopperen en straffen!

 

Wil jij graag ervaren wat het positieve verschil gaat zijn van “anders” communiceren met je kind? Geef je dan vandaag op voor de Mini-Cursus: Minder Mopperen, Meer plezier!

Wat leer ik o.a in deze Cursus?

Je gaat snappen waarom je kind soms zo ...... reageert

Je weet hoe jij hier liefdevol en begripvol op kan reageren

Je gaat ervaren welke woorden letterlijk een ander resultaat gaan hebben

Je weet wat jouw invloed is op het zelfvertrouwen en zelfbeeld van je kind

In deze Cursus ontvang jij elke week een nieuwe module met hierin verschillende lessen. Elke les wordt uitgelegd door middel van een video . Tevens is er van elke Module een werkboek met opdrachten om thuis te oefenen.

Hierdoor ga jij ervaren wat het positieve effect gaat zijn als jij op een andere manier reageert op je kind. Je kind gaat zich meer gehoord en begrepen voelen en jij hoeft minder vaak je vraag te herhalen.

Zo ga jij geleidelijk aan snappen hoe de communicatie met je kind succesvoller kan zijn. Tevens ga jij ervaren wat het positieve effect gaat zijn van op een andere manier contact maken met je kind!

De inhoud van je boodschap kan nog zo duidelijk zijn, maar als je die niet op de juiste manier overbrengt, zal je kind er niet op de gewenste manier op reageren. 

De hele cursus bestaat uit 4 modules. Elke week krijg je weer toegang tot een nieuwe video/les. Dit doe ik bewust zodat jij ook echt de informatie gaat lezen/leren en de oefening thuis gaat uitvoeren. Ik weet namelijk hoe het thuis vaker gaat: “ik doe het straks wel”, “vandaag heb ik weinig tijd, ik kijk morgen wel”…

Dat is ook de reden dat jij 3 maanden toegang hebt tot de video’s om ze te kunnen kijken. Ik weet namelijk als geen ander dat levenslang toegang betekent levenslang uitstellen!

Hieronder krijg je een klein inkijkje in wat er per module aan bod komt.

Week 1/ Video 1: De Communicatie en ons brein.

In deze video ga ik jou (basis) informatie geven over hoe het komt dat de communicatie de ene keer beter en makkelijker gaat dan de andere keer. 

Je gaat ontdekken hoe groot de rol is van ons onderbewustzijn en hoe jij hier invloed op kan hebben.

Week 2/ Video 2: Zo begrijp jij je kind beter.

In deze video ga jij leren en snappen hoe het kan dat iedereen dingen anders waarneemt en opslaat in zijn brein.

Je gaat ontdekken welke technieken jouw brein hiervoor gebruikt en welke je kind. Hierna weet jij hoe jij beter kan aansluiten bij de communicatie van je kind.

Week 3/ Video 3: Hoe duidelijk ben je?

In deze video ga jij ontdekken hoe vaak jij denkt duidelijk te zijn naar je kind maar dit niet zo is.

Hoe vaak zeg jij iets tegen je kind waarin jouw informatie onvolledig is?

Week 4/ Video 4; Tips voor een blijvend Happy Home.

Deze video bevat heel veel praktische tips over situaties die jij thuis regelmatig tegen komt.

Ik ga jou leren hoe jij de informatie van de vorige weken thuis elke dag kan toepassen!

Klant-verhalen

Mij ging het ook om liefdevoller communiceren met mijn kind(eren)....minder mopperen , duidelijk communiceren, maar ook een luisterend oor voor elkaar en op een liefdevolle manier. Ik ben al een heel eind gekomen, maar ik ben er nog niet. Maar dat is zo fijn van deze cursus dat je het op je eigen tempo kunt doen. Stap voor stap leer je beter te communiceren en je plukt er echt de vruchten van. Zelfs je kinderen nemen de aanpassingen waar en over. Echt een aanrader.
Ellen
Moeder van 2 meiden
De workshop Effectief en ontspannen communiceren met je kind was een hele fijne ervaring, hele handige tips gekregen. Er was ruimte voor persoonlijke uitleg, wat ik als heel prettig heb ervaren. De afgelopen 2 weken ben ik op een zeer fijne wijze gecoacht door Vivian. Ze bereidt zich zeer nauwkeurig voor op het gesprek, en belicht je vraagstelling vanuit verschillende hoeken. Ik voelde me gelijk bij Vivian op mijn gemak, waardoor het een heel open gesprek werd. Ze heeft me hele fijn tools aangereikt om beter te communiceren met mijn twee meiden. In de praktijk heeft dat super uitgepakt. Dank je wel Vivian.
Ingrid
Moeder van 2 meiden
Ik raadt het iedere ouder aan om de online training succesvol communiceren te volgen. Je doet het in je eigen tempo , het is duidelijk en overzichtelijk en de ondersteuning die je krijgt van Vivian is fantastisch. Ze geeft je heel veel inzichten en haar enthousiasme is zo inspirerend. Ze geeft je echt het gevoel dat je het aan kan en geeft je net dat steuntje in de rug die we allemaal wel eens nodig hebben of kunnen gebruiken. Ik heb al zoveel inzichten , tricks en tools mogen ontvangen van Vivian die echt waardevol zijn voor mij als moeder.
Cunera
Moeder van 3 jongens

Je kan gelijk starten met deze Mini-Cursus!!

Je krijgt 3 maanden toegang om de video’s te bekijken dus je kan alles zo vaak kijken als je wil.  

Je kan alle lessen dus in alle rust (eventueel met je partner…) leren en toepassen. 

Dus doe ook mee en start met Minder mopperen en straffen en ga meer plezier hebben en energie overhouden!

Klik hier onder op de knop en doe gelijk mee voor 47,-

Voor wie is deze cursus wel?

Voor wie is deze cursus niet?

Nog even alle informatie op een rij:

  • Er zijn 4 Modules bestaande uit verschillende lessen
  • Je krijgt gelijk toegang tot alle lessen
  • Je hebt 3 maanden de tijd om de video’s te bekijken, de opdrachten te maken.
  • De tijdsinvestering: kijken van de video’s ongeveer 15 minuutjes per video, uitvoeren van de opdrachten: dagelijks zo veel mogelijk!!

Wat weet ik na deze Cursus?

 

Je gaat snappen waarom je kind soms zo ...... reageert

Je weet hoe jij hier liefdevol en begripvol op kan reageren

Je gaat ervaren welke woorden letterlijk een ander resultaat gaan hebben

Je weet wat jouw invloed is op een succesvol contact