10 tips die er voor gaan zorgen dat jouw kind wèl luistert!

Vraag ze hieronder aan! ↓

Een kind wat niet luistert. Je maakt het thuis vast regelmatig mee.

Je wil graag minder mopperen en straffen, maar een kind dat niet luistert maakt het er niet makkelijker op, toch?

Je vraag 100 keer herhalen, steeds harder praten, dreigen met straf, een verdrietig kind en een gefrustreerde moeder…..

Hoe lijkt het jou om minder te mopperen op je kind? Minder mopperen leidt vaak tot minder straf en daardoor creëer je meer zelfvertrouwen bij je kind!

Dit is toch wat jij als Moeder graag wil?

Dat jij en je kind elkaar beter begrijpen en jij minder vaak je vraag hoeft te herhalen.

Zou je dan ook graag willen leren hoe je liefdevol, effectief en ontspannen in contact kan zijn met je kind waardoor er een fijne verbinding ontstaat?

Ben jij ook 1 van de vele moeders die:

  • regelmatig zoekt naar de meest effectieve manier van communiceren met haar kind?
  • ook graag minder wil mopperen en meer vanuit positiviteit wil communiceren met haar kind?
  • graag tips wil krijgen in hoe je dit dagelijks thuis “anders” kan gaan doen?

In mijn gratis e-book geef ik jou 10 praktische, positieve en vooral effectieve communicatietips in hoe jij er voor kan zorgen dat je dagelijks thuis minder hoeft te mopperen en straffen.

Vul hieronder je gegevens in en je krijgt het e-book toegestuurd.⇓

"Het E-book was zeer fijn om te lezen. Sommige dingen waren punten die ik al van nature deed. Andere punten waren echt een reminder waar ik meer aandacht aan mocht geven. Maar ook hoe je het anders kan aanpakken. Ook de koffiemomentjes online waren hierdoor erg fijn om hier over te praten. Voorbeelden maar ook dat ik als mama niet de enige ben die het soms niet helemaal goed doet. Zoals simpele dingen. Ga je schoenen nu eens aandoen.... het heeft mij laten nadenken. Nu vraag ik dames zullen we even de schoenen gaan aandoen. Oja mama dat is goed. De manier van vragen brengt al heel veel veranderen. Maar ook de woorden van gebruiken. Ik krijg zelf de kriebels van het woord moeten... toch gebruikte ik het zelf ook. Nu probeer ik dit anders te gebruiken, we moeten niets 😉. Communicatie is gewoon heel belangrijk. Dankjewel voor je e-book en de fijne koffiemomentjes. Voor andere ouders echt een aanrader".
Cindy Daamen
Moeder van 2 meiden
"Ik heb het e-book vol aandacht gelezen. Het is op een fijne manier beschreven. Begrijpelijke makkelijke geschreven taal. Wat mij echt is bij gebleven is dat er vaak alleen gezegd wordt wat we niet moeten doen. De focus moet gelegd worden op wat we wel willen en kunnen. Dit heb ik echt geleerd. Een echte aanrader om te gaan lezen!"
Daisy Jennen
Moeder van 2 meiden

Ik kan me nog goed die momenten herinneren dat ik maar in herhaling bleef vallen en mijn dochter nog steeds niet deed wat ik van haar vroeg. En dan vervolgens natuurlijk steeds harder gaan praten wat uiteindelijk leidde tot boosheid bij mij en verdriet bij mijn dochter.

Toen ik eindelijk door had hoe de communicatie met elkaar eigenlijk werkt ging er een wereld voor mij open! Ik snap nu hoe misverstanden ontsaan en hoe ik kan voorkomen dat de ander mij verkeerd begrijpt.  Ik hou nu energie over omdat ik mijn vraag minder vaak hoef te herhalen. Tevens zitten mijn dochter en ik lekkerder in ons vel omdat we elkaar beter begrijpen. Top!

Herken jij dit en zou jij graag wat tips willen krijgen in hoe de communicatie met je kind leuker, liefdevoller en effectiever kan?

Vraag dan hieronder mijn gratis e-book aan! Door hier je e-mailadres achter te laten ben je automatisch ingeschreven op mijn mailinglijst. Hier kan jij je ten alle tijden weer makkelijk voor uitschrijven.

Wat ga jij ontdekken in dit e-book?

  • hoe jij op dit moment communiceert met je kind
  • welke manier van communiceren jou minder energie gaat kosten
  • hoe jij, door andere woorden te gebruiken, meer effect gaat bereiken in de communicatie
  • hoe jouw kind zich meer gehoord gaat voelen door jou
  • hoe jij je kind meer zelfvertrouwen kan geven door op een andere manier te communiceren

Ik heb vroeger regelmatig met mijn handen in het haar gezeten als mijn dochter weer niet luisterde. Of herken je niet die momenten dat je het gevoel hebt dat je chinees praat? Ik vroeg me dan ook regelmatig af hoe het anders zou kunnen…

Daarom deel ik nu graag een deel van mijn kennis en ervaringen met jou, want ik wil jou als moeder graag verder helpen in een liefdevol en ontspannen contact met je kind. Dus wacht niet langer en start vandaag nog met effectief, liefdevol en ontspannen communiceren met je kind!

Vul hieronder jouw gegevens in om de 10 tips aan te vragen.