Succesvol communiceren met mijn kind en daardoor minder mopperen en straffen zou ik geweldig vinden!!! Klinkt jou dit als muziek in de oren?

Zou jij je kind ook graag beter willen begrijpen zodat jij minder hoeft te mopperen?

Heb jij vaker het gevoel dat je tegen de muren praat bij je kind?

Herken jij je dan in de volgende punten?:

 • Hoe kan het dat het contact met mijn kind het ene moment soepeler verloopt dan een ander moment?
 • Waarom heb ik soms het gevoel dat ik een andere taal spreek dan mijn kind?
 • Hoe kan ik mijn kind aanspreken op ongewenst gedrag zonder dat ik hem/haar kwets?

Veel van de moeilijkheden die we bij het opvoeden ondervinden, hangen samen met communicatie. De inhoud van je boodschap kan goed zijn, maar als je die niet op de juiste manier overbrengt, zal je kind niet op de gewenste manier reageren. 

Dat is juist hetgene wat ik zelf ontdekt heb in de opvoeding van mijn dochter. Ik dacht heel vaak dat ik wel duidelijk was, maar niets bleek minder waar!!

Al deze kennis, ervaring en tips deel ik nu in mijn Training Succesvol Communiceren met je kind!

Waarom zou jij het zelf allemaal gaan uitzoeken als ik je kan helpen waardoor het makkelijker wordt.

Ik heb het zelf ook meegemaakt…

Op dit moment heb ik een hele leuke, liefdevolle en prettige relatie met Nikki ( ondanks dat ze een puber is en het echt wel eens botst…) . Zelfs op de momenten die minder prettig verlopen (met de Duh’s en de pffff’s) kan ik beter afstemmen in wat zij nodig heeft en wat juist niet!

Door mijn positieve en rustige houding naar haar toe leer ik haar (onbewust) dat ook te doen. Ik merk dat zij ook steeds meer leert kijken naar wat er wèl mogelijk is ipv niet. Doordat je dit zelf iedere keer “zend” gaat dit in het onderbewustzijn van je kind verankerd worden.

Doordat Nikki en ik meer op 1 lijn zitten verloopt onze communicatie makkelijker en hebben we vaker aan een half woord genoeg.

Maar dit is niet altijd zo geweest…

Toen Nikki nog op de lagere school zat merkte ik vaker aan haar dat ze mij niet begreep en dat mij dat vervolgens irriteerde . Hierdoor kwam ik in een negatieve spiraal terecht van iedere keer hetzelfde doen en hetzelfde zeggen. Met als gevolg dat Nikki mij nog steeds niet begreep en vervolgens verdrietig werd van mijn gemopper.

Dat raakte mij dan iedere keer enorm, maar ik wist niet hoe ik het anders moest aanpakken. Ik twijfelde vaker over mijn rol als moeder. Deed ik het wel goed? Was ik wel een goede moeder? Was mijn kind wel gelukkig?… 

Tevens had Nikki veel moeite met contact maken en ik vond dat als moeder heel moeilijk om te zien. En de beoordelende blikken op het schoolplein hielpen hier ook niet aan mee…

Nikki was nu eenmaal niet haantje de voorste en ik wist niet zo goed hoe ik haar met dit onderdeel moest helpen.

Totdat ik de NLP opleiding ging doen.

DE opleiding die alles te maken heeft met communicatie! Dus daar moest het gaan gebeuren! En dat deed het ook. Wat ging er een wereld voor me open. Dus zo zit dat in elkaar met de communicatie. Dus zo ontstaat er miscommunicatie. Ik vond het steeds interessanter.

Ik ging zelf ervaren wat het effect is van anders contact maken met je kind. Ik leerde “echt” naar haar te luisteren. We zaten letterlijk meer op 1 lijn. De liefdevolle verbinding met elkaar was gecreëerd.

Dit wil ik jou ook graag leren!

Verlang jij ook naar een liefdevol contact met je kind?

Waardoor:

Dan is mijn Training Succesvol Communiceren met je kind perfect voor jou!

In deze Training ,waar ik op 12 juli weer met een nieuwe groep moeders mee ga starten, zitten ALLE lessen die ik de afgelopen tijd heb gedeeld via mijn workshops, challenges en mijn online event.

Deze Training bestaat uit 4 modules met meerdere lessen:

Module 1: De communicatie en ons brein!

Hoe werkt de communicatie in ons brein?

Hoe kan het dat ik de ene keer wel begrepen wordt en de andere keer niet?

Welke processen vinden er plaats in mijn brein voordat ik start met communiceren?

Module 2: Hoe maak ik "echt" contact?

Hoe zorg ik ervoor dat ik “echt” contact maak met mijn kind?

Hoe voelt mijn kind zich “gehoord” en begrepen?

Hoe voorkom ik telkens weer het herhalen van dezelfde zin?

Module 3: Het effect van "anders" communiceren.

Hoe kan ik positief en toch duidelijk communiceren?

Welke woorden mag ik wel en welke beter niet gebruiken?

Welke stappen in de communicatie zorgen voor duidelijkheid?

Module 4: Praktische tips!

Heel veel praktisch toepasbare tips die jou in de actie helpen!

Hoe zorg ik ervoor dat ik deze technieken blijf toepassen?

Hoe ga ik om met moeilijke situaties?

Voor welke mama’s is deze training geschikt?

Voor jou als jij;

 • graag wat beter wil snappen hoe de communicatie met je kind werkt
 • graag positief en liefdevol wil gaan communiceren zodat jij dit ook aan je kind kan doorgeven
 • graag tips wil krijgen hoe je de communicatie effectiever kan laten verlopen door het gebruik van andere woorden
 • bereid bent om hierin andere keuzes te maken
 • graag een kijkje wil krijgen in de werking van je brein qua communiceren
 • energie wil overhouden door een ontspannen contact met je kind
 • op zoek bent naar een andere manier van communiceren die WEL werkt

Lees hier de ervaringen van moeders die eerder dit programma bij mij gevolgd hebben.

Ik heb bij Vivian de workshop "Effectief communiceren met je kind" gevolgd tijdens het online Mama-Inspiratie-Event. Ik vond het event heel goed samengesteld. Vivian's workshop was heel waardevol en met super praktische tips om anders (en prettiger) met je kind te communiceren. De 2 andere sprekers die hun eigen workshop gaven waren ook heel goed en alle drie de workshops sloten fantastisch bij elkaar aan! Vivian had voorafgaand aan het event nog een pakketje gestuurd wat ik ook enorm attent vond. Al met al zeker een aanrader dus!!
Diane
Moeder van 2 zonen
5/5
De Workshop effectiever communiceren met je kind was voor mij echt een enorme aanvulling hoe ik het wel wil doen tov mijn kind en ook samen met mijn kind. Positief in het leven staan, zeggen wat je wel wil en vooral daar zijn voor onze wondertjes. Jammer dat alleen mama's deze cursus volgen, want voor papa's zou dit ook een echte eye-opener en een goed leerproces kunnen zijn. De aanvulling met de honden was heel mooi en een leuke afwisseling tijdens de cursus. De manier waarop zij ons kunnen spiegelen is heel bijzonder. Dit zet je aan het denken en blijft je zeker bij. Ik ben heel bij en dankbaar voor deze cursus en zal er veel baat bij hebben in de opvoeding van mijn kindjes maar ook in de communicatie naar anderen en naar mijzelf toe.
Ellen
Moeder van 2 meiden
5/5
Ik heb bij Vivian een workshop over effectief communiceren gevolgd. En dan met name gericht op het communiceren met je kind. Maar eigenlijk zijn de tips altijd en met iedereen wel toepasbaar hoor. De meeste dingen zijn ook niet echt nieuw. Je weet het eigenlijk wel, maar het ook daadwerkelijk toepassen is een tweede. Zo fijn om dan tijdens zo'n workshop weer even alles op een rijtje te krijgen en je bewust te zijn van hoe je zelf met iemand communiceert en welke reactie je daar logischer wijs al op kunt verwacht. De betrokkenheid van Vivian is heel fijn. Ze maakt het ook echt concreet met voorbeelden en ook hoe je dingen in je eigen situatie kunt aanpassen. Ik hoop dat je nog heel veel andere moeders mag inspireren Vivian! Dankjewel! Xx
Renske
Moeder van 1 dochter en 1 zoon

Je krijgt tot alle video-lessen 6 maanden toegang zodat je dit in je eigen tempo (evt. met je partner) kan bekijken en uitvoeren. Doordat je dit zo vaak kan bekijken als jij nodig hebt kan je thuis die blijvende verandering gaan creëren, stapje voor stapje. In tegenstelling tot mijn online workshop waarin je alle info maar 1 keer te horen krijgt.

De werkboeken en andere materialen die je kan downloaden blijven natuurlijk altijd voor jou beschikbaar als naslagwerk!

Daarom juist heb ik besloten om van alle lessen deze online training te maken. Omdat ik weet dat “veranderen” nou eenmaal tijd nodig heeft. 

Wil jij meedoen met de nieuwe groep die 12 Juli start?

Voor 127,- ben jij erbij! 

Schrijf je NU in en krijg als bonus onbeperkt toegang tot de besloten facebook groep.

In deze facebookgroep ben ik elke week live om je vragen te beantwoord. Deze Community kost normaal 27,- in de maand en jij kan GRATIS bij deze community aansluiten. Tevens ga je in deze Groep het programma echt samen doen met andere moeders. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je samen een heel stuk verder komt.

Dit is toch al snel een bonus van 160 Euro!

Dit is de laatste keer dit jaar dat in deze online training geef!

Dus start vandaag nog met succesvol communiceren met je kind en geef je ⇓ op

Na deze training;

 • Snap jij hoe de communicatie werkt in je brein en hoe je discussies en misverstanden kan voorkomen
 • Weet jij wat je “anders” mag gaan doen in contact maken met je kind
 • Ga jij positiever communiceren waardoor jij je kind meer zelfvertrouwen gaat geven
 • Gaan jij en je kind elkaar beter begrijpen
 • Hou je meer energie over door effectiever te communiceren met je kind
 • Ga jij thuis die BLIJVENDE verandering creeren in het contact met je kind