Is jouw ideaalbeeld van het krijgen van kinderen uitgekomen? Heb jij dat liefdevolle gezin wat elkaar feilloos begrijpt?

Luisteren jou kinderen na 1 keer vragen en hebben ze nooooit een brutale mond?

Ik vrees dat jij alleen maar NEE antwoord op mijn vragen…

En dat is heel normaal, echt! Geen enkele moeder en geen enkel kind is perfect, gelukkig niet. Dat wil niet zeggen dat jij het, op het gebied van communiceren met je kind, toch iets anders had voorgesteld.

Ja jij weet ook wel dat elke leeftijd zijn charme en zijn “problemen” heeft, maar op dit moment lijkt het alsof je kind alleen nog maar vervelend, brutaal, koppig en boos kan reageren.

Dat had niemand erbij gezegd, toch?

Je hebt al van alles geprobeerd en er veel over gelezen. De ene keer werkt je aanpak wel en de dag erna lijkt het wel of je weer helemaal opnieuw mag beginnen.

Wat je ook doet, het lijkt wel of  je een andere taal spreekt dan je kind.

Ondertussen voel jij je behoorlijk machteloos en gefrustreerd, want je bent bewust met opvoeding bezig, maar het resultaat blijft uit.

Wat we vaak over het hoofd zien is dat veel van de moeilijkheden die we bij het opvoeden ondervinden, samenhangen met onze communicatie. De inhoud van je boodschap kan goed zijn, maar als je die niet op de juiste manier overbrengt, zal je kind niet op de gewenste manier reageren. Dat is geen falen, dat is simpelweg iets wat jij nog mag leren.

Hoe jij dit kan leren en wat jou dit allemaal gaat opleveren in het contact met je kind leer jij in mijn Online training. Lees hieronder verder.

Voel jij je thuis regelmatig een Moppersmurf?

Heb jij vaker het gevoel dat je tegen de muren praat bij je kind?

Herken jij je ook in de volgende punten?

 • Hoe kan het dat het contact met mijn kind het ene moment soepeler verloopt dan een ander moment?
 • Waarom heb ik soms het gevoel dat ik een andere taal spreek dan mijn kind?
 • Hoe kan ik mijn kind aanspreken op ongewenst gedrag zonder dat ik hem/haar kwets?

Veel van de moeilijkheden die we bij het opvoeden ondervinden, hangen samen met communicatie. De inhoud van je boodschap kan goed zijn, maar als je die niet op de juiste manier overbrengt, zal je kind niet op de gewenste manier reageren. 

Dat is juist hetgene wat ik zelf heb ontdekt in de opvoeding van mijn dochter.

Ik dacht heel vaak dat ik wel duidelijk was, maar niets bleek minder waar!!

Al deze kennis, ervaring en tips deel ik nu in mijn Training Succesvol Communiceren met je kind! Waarom zou jij het zelf allemaal gaan uitzoeken als ik je kan helpen waardoor het makkelijker wordt.

Zou jij je kind ook graag beter willen begrijpen zodat jij minder hoeft te mopperen?

Ik heb het zelf ook meegemaakt…

Op dit moment heb ik een hele leuke, liefdevolle en prettige relatie met Nikki ( ondanks dat ze een puber is en het echt wel eens botst…) . Zelfs op de momenten die minder prettig verlopen (met de Duh’s en de pffff’s) kan ik beter afstemmen in wat zij nodig heeft en wat juist niet!

Door mijn positieve en rustige houding naar haar toe leer ik haar (onbewust) dat ook te doen. Ik merk dat zij ook steeds meer leert kijken naar wat er wèl mogelijk is ipv niet. Doordat je dit zelf iedere keer “zend” gaat dit in het onderbewustzijn van je kind verankerd worden.

Doordat Nikki en ik meer op 1 lijn zitten verloopt onze communicatie makkelijker en hebben we vaker aan een half woord genoeg.

Maar dit is niet altijd zo geweest…

Toen Nikki nog op de lagere school zat merkte ik vaker aan haar dat ze mij niet begreep en dat mij dat vervolgens irriteerde . Hierdoor kwam ik in een negatieve spiraal terecht van iedere keer hetzelfde doen en hetzelfde zeggen. Met als gevolg dat Nikki mij nog steeds niet begreep en vervolgens verdrietig werd van mijn gemopper.

Dat raakte mij dan iedere keer enorm, maar ik wist niet hoe ik het anders moest aanpakken. Ik twijfelde vaker over mijn rol als moeder. Deed ik het wel goed? Was ik wel een goede moeder? Was mijn kind wel gelukkig?… 

Tevens had Nikki veel moeite met contact maken en ik vond dat als moeder heel moeilijk om te zien. En de beoordelende blikken op het schoolplein hielpen hier ook niet aan mee…

Nikki was nu eenmaal niet haantje de voorste en ik wist niet zo goed hoe ik haar met dit onderdeel moest helpen.

Totdat ik de NLP opleiding ging doen.

DE opleiding die alles te maken heeft met communicatie! Dus daar moest het gaan gebeuren! En dat deed het ook. Wat ging er een wereld voor me open. Dus zo zit dat in elkaar met de communicatie. Dus zo ontstaat er miscommunicatie. Ik vond het steeds interessanter.

Ik ging zelf ervaren wat het effect is van anders contact maken met je kind. Ik leerde “echt” naar haar te luisteren. We zaten letterlijk meer op 1 lijn. De liefdevolle verbinding met elkaar was gecreëerd.

Dit wil ik jou ook graag leren!

Wil jij ook zo’n liefdevol contact met je kind?

Dan is mijn Training Succesvol Communiceren met je kind perfect voor jou!

In deze Training zitten ALLE lessen die ik de afgelopen tijd heb gedeeld via mijn workshops, challenges en mijn online event.

Deze Training bestaat uit 4 modules met meerdere lessen:

Module 1: De communicatie en ons brein!

Module 2: Hoe maak ik "echt" contact?

Module 3: "anders" communiceren.

Module 4: Praktische tips!

Voor welke mama’s is deze training geschikt?

Voor jou als jij;

 • graag wat beter wil snappen hoe de communicatie met je kind werkt
 • graag positief en liefdevol wil gaan communiceren zodat jij dit ook aan je kind kan doorgeven
 • graag tips wil krijgen hoe je de communicatie effectiever kan laten verlopen door het gebruik van andere woorden
 • bereid bent om hierin andere keuzes te maken
 • graag een kijkje wil krijgen in de werking van je brein qua communiceren
 • energie wil overhouden door een ontspannen contact met je kind
 • op zoek bent naar een andere manier van communiceren die WEL werkt

Lees hier  enkele ervaringen van moeders die deze training bij mij gevolgd hebben.

Ik ben zo blij dat ik me heb opgegeven voor deze online-training! Ik had al eerder een workshop bij jou gevolgd, maar deze training had voor mij het grote voordeel dat ik mijn eigen tijdsplanning kon maken om het te doen. Ideaal voor drukke werkende moeders (en vaders natuurlijk ook...) De training heeft mij meer inzicht gegeven in waarom bepaalde manieren van communiceren niet ( zo goed) werken en hoe het op een positieve manier beter, leuker en gezelliger kan. Met de oefeningen heb ik goed kunnen uitproberen wat het beste voor ons werkt, ik doe het nog steeds niet perfect...maar ben me al vaker bewust hoe ik het wel beter kan doen. Bedankt Vivian voor jouw eerlijke en goed toepasbare uitleg en ook het delen van jou eigen ervaringen en voorbeelden, dat maakte het vaak nog beter om te begrijpen!
Esther
Moeder van 1 zoontje
5/5
Ik raadt het iedere ouder aan om de online training succesvol communiceren te volgen. Je doet het in je eigen tempo , het is duidelijk en overzichtelijk en de ondersteuning die je krijgt van Vivian is fantastisch. Ze geeft je heel veel inzichten en haar enthousiasme is zo inspirerend 💜 . Ze geeft je echt het gevoel dat je het aan kan en geeft je net dat steuntje in de rug die we allemaal wel eens nodig hebben of kunnen gebruiken 😍. Ik heb al zoveel inzichten , tricks en tools mogen ontvangen van Vivian die echt waardevol zijn voor mij als moeder 💜
Cunera
Moeder van 3 kinderen
5/5

Wat zit er allemaal in deze Training?

 • 4 modules met elk meerdere video-lessen met het bijbehorende werkboek van die les.
 • mijn persoonlijke “parel”- methode die jou gaat helpen om moeilijke situaties bespreekbaar te maken met je kind en deze samen op te lossen
 • Flyers om in huis op te hangen zodat je in de actie blijft 
 • lid van besloten facebookgroep met alle (oud)deelnemers
 • mijn 2 e-books vol met extra tips

Doordat jij op alle video-lessen 1 jaar toegang hebt kan je dit in je eigen tempo (evt. met je partner) bekijken en uitvoeren.  Je kan dit zo vaak bekijken als jij nodig hebt om thuis die blijvende verandering te gaan creëren, stapje voor stapje.

De werkboeken en andere materialen die je kan downloaden blijven natuurlijk altijd voor jou beschikbaar als naslagwerk!

Ben jij klaar met mopperen en straffen en wil jij EINDELIJK die tips krijgen die dit ECHT gaan veranderen? 

Klik dan hier onder op de link en start gelijk met deze waardevolle training! 

Na deze training;

 • Snap jij hoe de communicatie werkt in je brein en hoe je discussies en misverstanden kan voorkomen
 • Weet jij wat je “anders” mag gaan doen in contact maken met je kind
 • Ga jij positiever communiceren waardoor jij je kind meer zelfvertrouwen gaat geven
 • Gaan jij en je kind elkaar beter begrijpen
 • Hou je meer energie over door effectiever te communiceren met je kind
 • Ga jij thuis die BLIJVENDE verandering creeren in het contact met je kind