De workshop Effectief en ontspannen communiceren met je kind was een hele fijne ervaring, hele handige tips gekregen. Er was ruimte voor persoonlijke uitleg, wat ik als heel prettig heb ervaren. De afgelopen 2 weken ben ik op een zeer fijne wijze gecoacht door Vivian. Ze bereidt zich zeer nauwkeurig voor op het gesprek, en belicht je vraagstelling vanuit verschillende hoeken. Ik voelde me gelijk bij Vivian op mijn gemak, waardoor het een heel open gesprek werd. Ze heeft me hele fijn tools aangereikt om beter te communiceren met mijn twee meiden. In de praktijk heeft dat super uitgepakt. Dank je wel Vivian.
Ingrid
Moeder van 2 meiden
5/5
De Workshop effectiever communiceren met je kind was voor mij echt een enorme aanvulling hoe ik het wel wil doen tov mijn kind en ook samen met mijn kind. Positief in het leven staan, zeggen wat je wel wil en vooral daar zijn voor onze wondertjes. Jammer dat alleen mama's deze cursus volgen, want voor papa's zou dit ook een echte eye-opener en een goed leerproces kunnen zijn. De aanvulling met de honden was heel mooi en een leuke afwisseling tijdens de cursus. De manier waarop zij ons kunnen spiegelen is heel bijzonder. Dit zet je aan het denken en blijft je zeker bij. Ik ben heel bij en dankbaar voor deze cursus en zal er veel baat bij hebben in de opvoeding van mijn kindjes maar ook in de communicatie naar anderen en naar mijzelf toe.
Ellen
Moeder van 2 meiden
5/5
Vivian heeft voor alle moeders goede tips. Zelf heb ik veel gehad aan het advies om een routeplanner te maken voor de lange reis naar onze vakantiebestemming. Werkte echt super! Tevens heb ik de workshop effectief communiceren met je kind gevolgd. Deze workshop die Vivian geeft zouden eigenlijk alle moeders moeten volgen. In een een fijne open sfeer krijg je allerlei tips om de communicatie en contact met je kind nog leuker te maken . Ook krijg je meer inzicht wat er anders zou kunnen op momenten waar het weleens minder gaat... Het spiegelen met de honden geeft je ook veel informatie hoe jouw eigen houding van invloed is op je kind. Ook meegedaan aan de communicatie challenge...ook weer erg waardevol! Echt een aanrader voor iedere mama! (en voor papa's trouwens ook...
Esther
Moeder van 1 zoon
5/5
Als je tips wilt over hoe je effectiever kunt communiceren met je kind dan kun je het beste naar Vivian van "mama's van pareltjes" gaan. Ze voelt goed aan waar je tegen aanloopt en geeft je tips die je meteen kunt toepassen thuis. Zo leerde ik weer positiever te kijken naar mijn lastige puber waardoor we eindelijk uit de negatieve spiraal kwamen. Het is nu een stuk gezelliger geworden thuis :-). Een top coach dus !
Hanneke
Moeder van 2 meiden
5/5
Ik heb de workshop effectiever communiceren met je kind als erg waardevol ervaren. Laagdrempelig, persoonlijk en erg goede bruikbare tips, ook de combinatie met de hondentherapie was erg fijn. Echt een eye-opener!!.
Bianca
Moeder van 1 zoon en 1 dochter
5/5
Afgelopen maand heb ik de communicatie challenge bij Vivian gevolgd. Ik vind het een duidelijke en heldere challenge en de tips zijn goed toepasbaar. Vivian is als coach betrokken en reageert vlot op berichten. Zeker een aanrader!
Josefien
Moeder van 1 zoon
5/5
Vivian is een empathische coach die goed luistert en tot de kern van het probleem komt. Ze geeft veel waardevolle tips die meteen toe te passen zijn. Ook de combinatie met dierencoaching werkt goed!
Bianca
Moeder van 1 dochter
5/5
Ik heb bij Vivian de workshop "Effectief communiceren met je kind" gevolgd tijdens het online Mama-Inspiratie-Event. Ik vond het event heel goed samengesteld. Vivian's workshop was heel waardevol en met super praktische tips om anders (en prettiger) met je kind te communiceren. De 2 andere sprekers die hun eigen workshop gaven waren ook heel goed en alle drie de workshops sloten fantastisch bij elkaar aan! Vivian had voorafgaand aan het event nog een pakketje gestuurd wat ik ook enorm attent vond. Al met al zeker een aanrader dus!!
Diane
Moeder van 2 zonen
5/5
Ik heb bij Vivian een workshop over effectief communiceren gevolgd. En dan met name gericht op het communiceren met je kind. Maar eigenlijk zijn de tips altijd en met iedereen wel toepasbaar hoor. De meeste dingen zijn ook niet echt nieuw. Je weet het eigenlijk wel, maar het ook daadwerkelijk toepassen is een tweede. Zo fijn om dan tijdens zo'n workshop weer even alles op een rijtje te krijgen en je bewust te zijn van hoe je zelf met iemand communiceert en welke reactie je daar logischer wijs al op kunt verwacht. De betrokkenheid van Vivian is heel fijn. Ze maakt het ook echt concreet met voorbeelden en ook hoe je dingen in je eigen situatie kunt aanpassen. Ik hoop dat je nog heel veel andere moeders mag inspireren Vivian! Dankjewel! Xx
Renske
Moeder van 1 dochter en 1 zoon
5/5
Vorige week heb ik de online workshop 'Effectief communiceren met je kind' gevolgd. Ik heb van Vivian praktische handvatten gekregen om bewuster te communiceren met m'n kind. Tips die je ergens wel kent, maar die door de waan van de dag naar de achtergrond verdwijnen, en je dan afvragen 'heeft ze me nou niet gehoord ofzo?!' haha. Nou, goed om weer even te horen wat wel en niet werkt. Nu nog even oefenen. Thx Vivian!
Wendy
Moeder van 1 dochter
5/5