Esther

Vivian heeft voor alle moeders goede tips. Zelf heb ik veel gehad aan het advies om een routeplanner te maken voor de lange reis naar onze vakantiebestemming. Werkte echt super!

Ingrid

De workshop was een hele fijne ervaring, hele handige tips gekregen. Er was ruimte voor persoonlijke uitleg, wat ik als heel prettig heb ervaren.

Jouke

Afgelopen zaterdag een heel fijne workshop gehad, veel geleerd van Vivian in een heel prettige omgeving, absolute aanrader!

Deze post heeft 6 reacties

  1. Vivian is een empathische coach die goed luistert en tot de kern van het probleem komt. Ze geeft veel waardevolle tips die meteen toe te passen zijn. Ook de combinatie met dierencoaching werkt goed!

  2. De workshop die Vivian geeft zouden eigenlijk alle moeders moeten volgen. In een een fijne open sfeer krijg je allerlei tips om de communicatie en contact met je kind nog leuker te maken .
    Ook krijg je meer inzicht wat er anders zou kunnen op momenten waar het weleens minder gaat…
    Het spiegelen met de honden geeft je ook veel informatie hoe jouw eigen houding van invloed is op je kind.

  3. Ik heb de workshop effectiever communiceren met je kind als erg waardevol ervaren. Laagdrempelig, persoonlijk en erg goede bruikbare tips, ook de combinatie met de hondentherapie was erg fijn. Echt een eye-opener!!

  4. De Workshop effectiever communiceren met je kind was voor mij echt een enorme aanvulling hoe ik het wel wil doen tov mijn kind en ook samen met mijn kind. Positief in het leven staan, zeggen wat je wel wil en vooral daar zijn voor onze wondertjes. Jammer dat alleen mama’s deze cursus volgen, want voor papa’s zou dit ook een echte eye-opener en een goed leerproces kunnen zijn. De aanvulling met de honden was heel mooi en een leuke afwisseling tijdens de cursus. De manier waarop zij ons kunnen spiegelen is heel bijzonder. Dit zet je aan het denken en blijft je zeker bij. Ik ben heel bij en dankbaar voor deze cursus en zal er veel baat bij hebben in de opvoeding van mijn kindjes maar ook in de communicatie naar anderen en naar mijzelf toe.

  5. Afgelopen maand heb ik de communicatie challenge bij Vivian gevolgd. Ik vind het een duidelijke en heldere challenge en de tips zijn goed toepasbaar. Vivian is als coach betrokken en reageert vlot op berichten. Zeker een aanrader!

  6. Als je tips wilt over hoe je effectiever kunt communiceren met je kind dan kun je het beste naar Vivian van “mama ’s van pareltjes” gaan. Ze voelt goed aan waar je tegen aanloopt en geeft je tips die je meteen kunt toepassen thuis. Zo leerde ik weer positiever te kijken naar mijn lastige puber waardoor we eindelijk uit de negatieve spiraal kwamen. Het is nu een stuk gezelliger geworden thuis :-). Een top coach dus !

Geef een reactie

Sluit Menu