Wie ben ik;

Mijn naam is Vivian Stijnen en ik ben 47 Jaar, getrouwd met Roy en heb 1 dochter Nikki van 16 jaar.

Ik heb altijd gewerkt als wijkverpleegkundige omdat mijn passie lag en nog steeds ligt bij het helpen van mensen.

Doordat ik in 1999 de diagnose MS kreg kon ik niet meer de zorg aan het bed verzorgen, maar het adviseren, helpen en begeleiden bleef kriebelen.

Met welke drijfveren ik in 2018 mijn eigen praktijk/onderneming ben begonnen kan je hieronder lezen:

Ik heb op dit moment een hele leuke, liefdevolle en prettige relatie met Nikki ( ondanks dat ze een puber is en het echt wel eens botst…) . Zelfs op de momenten die minder prettig verlopen (met de Duh’s en de pffff’s) kan ik beter afstemmen in wat zij nodig heeft en wat juist niet!

Door mijn positieve en rustige houding naar haar toe leer ik haar (onbewust) dat ook te doen. Ik merk namelijk dat zij ook steeds meer leert kijken naar wat er wel mogelijk is ipv niet. Doordat je dit zelf iedere keer “zend” gaat dit in het onderbewustzijn van je kind verankert worden.

Doordat Nikki en ik meer op 1 lijn zitten verloopt onze communicatie makkelijker en hebben we vaker aan een half woord genoeg.

Maar dit is niet altijd zo geweest…

Toen Nikki nog op de lagere school zat merkte ik vaker aan haar dat ze mij niet begreep en dat mij dat vervolgens irriteerde . Hierdoor kwam ik vaker in een negatieve spiraal terecht van iedere keer hetzelfde doen en hetzelfde zeggen. Met als gevolg dat Nikki mij nog steeds niet begreep en vervolgens verdrietig werd van mijn gemopper. Dat raakte mij dan iedere keer enorm, maar ik wist niet hoe ik het anders moest aanpakken. Ik twijfelde vaker over mijn rol als moeder. Deed ik het wel goed? Was ik wel een goede moeder?  Was mijn kind wel gelukkig?… 

Tevens had Nikki veel moeite met contact maken en ik vond dat als moeder weer heel moeilijk om te zien. En de beoordelende blikken op het schoolplein hielpen hier ook niet aan mee… Nikki was nu eenmaal niet haantje de voorste en ik wist niet zo goed hoe ik haar met dit onderdeel moest helpen.

Totdat ik (eigenlijk om persoonlijke redenen) de NLP opleiding ging doen. DE opleiding die alles te maken heeft met communicatie! Dus daar moest het gaan gebeuren! En dat deed het ook. Wat ging er een wereld voor me open. Dus zo zit dat in elkaar met de communicatie. Dus zo ontstaat er miscommunicatie. Ik vond het steeds interessanter.

Nikki ging een kindertraining over NLP volgen en ik vervolgens de kids opleiding. En doordat we beide dezelfde kennis in bepaalde mate hadden matchten  we steeds meer met elkaar en kon ik mijn kennis gebruiken om Nikki weer verder te helpen. We kwamen en komen steeds meer op 1 lijn te zitten! 

Ik gun jullie ook zo’n geweldige band met je kind en dat de communicatie net zo gezellig, begripvol en ontspannen verloopt zoals het bij mij ook vaak gaat. Ik zou het zo fijn vinden als alle kinderen een krachtig, positief en liefdevol leven hebben. En dat jij als moeder je kind hierin kan begeleiden.

Mijn missie is het namelijk om jou als moeder te begeleiden naar een blijvende positieve verandering in het contact met je kind. Want thuis zal de transformatie plaats moeten vinden. Tevens ben ik er van overtuigd dat jij je kind dit ook weer kan aanleren zodat jij zelf je kind kan begeleiden naar een krachtig, positief en zelfverzekerd kind.

In mijn bedrijf help en begeleid ik jou naar een effectief en gelukkig contact met jouw kind waardoor jij en je kind elkaar beter gaan begrijpen.

Ik richt mijn aandacht vooral op moeders van kinderen in de leeftijd van 5-12 jaar want ik merk  dat daar de basis ligt van het creeren van een effectief en liefdevol contact.

Door mijn unieke aanpak begeleid ik jou naar een  andere ontspannen en liefdevolle manier van contact maken waardoor er minder boosheid, frustratie en verdriet ontstaat.

Mijn programma’s zijn divers en uniek door de manier waarop ik jou zelf laat ervaren en voelen wat het effect van de oefeningen en de theorie is. Door mijn technieken leer ik jou hoe je thuis een blijvende verandering kan gaan creëren zonder mijn hulp in de toekomst.

Zo creer jij thuis een liefdevolle verbinding met je kind wat leid tot een gelukkige mama en een gelukkig kind.

Wil jij nu alvast eens kennis maken met enkele van mijn tips?

Vraag dan HIER mijn 8 gratis communicatie-tips aan en start vandaag nog!