Mijn naam is Vivian Stijnen en mijn missie is om een wereld te creëren, waarin bijzondere kinderen met zorg, een krachtig en positief leven hebben.

Wie kan haar kind hierin als beste begeleiden? JIJ ALS MOEDER!

Wat kan je verwachten?
Ik ga jou de tools geven, om in je rol als moeder, je kind verder te helpen in zijn of haar leven. Met als doel om de bijzondere behoeftes (ziekte, diagnose en/of beperking) steeds minder jullie leven te laten bepalen. Dat jij samen met je kind (en de rest van het gezin) steeds meer kan gaan kijken vanuit mogelijkheden, positiviteit, plezier en geluk.
Je leert te kijken buiten de ziekte of beperking om. Wat is er namelijk WÉL?

Waarom is dit mijn missie?
Ik heb zelf in 1999 de diagnose MS gekregen en weet als geen ander hoe het is om te leven met een chronische ziekte en beperking. In de eerste jaren na de diagnose was ik vooral erg op zoek naar de betekenis en invulling van mijn leven. Ik merkte dat mijn lieftallige, goedbedoelde omgeving hierin erg beschermend was. Steeds werd ik gewezen op de dingen die ik beter niet kon doen. Hierdoor ging ik steeds meer op zoek naar hoe ik de dingen wel voor elkaar kon krijgen…

Uiteindelijk ben ik gaan kijken naar mijn toekomst…

Na verschillende events en coachtrajecten viel alles op zijn plek. Ik wil jou als moeder van dit bijzondere kind hierin gaan coachen. Samen gaan jullie via mijn programma een leven creëren vol positiviteit, liefde en kracht!

Hoe wil ik dit gaan doen?
Ik wil mijn levenslessen, opleidingen en cursussen hierbij gaan gebruiken via een online programma. Een programma wat jij kan leren en uitvoeren wanneer het jou uitkomt. Ik vind het erg belangrijk dat jij als moeder je tijd naar eigen behoefte kan indelen, toch? En daarbij is het van belang dat je ook nog aan jezelf denkt (maar daar kom ik later op terug).

Dus ben jij een moeder van een bijzonder kind en wil je graag meer over de mogelijkheden van dit coachtraject weten? Neem dan Contact met mij op.

Sluit Menu