Lees hier de ervaringen van andere moeders die eerder een workshop/training bij mij gevolgd hebben:

Ingrid

Moeder van 2 meiden
5/5

De workshop Effectief en ontspannen communiceren met je kind was een hele fijne ervaring, hele handige tips gekregen. Er was ruimte voor persoonlijke uitleg, wat ik als heel prettig heb ervaren. De afgelopen 2 weken ben ik op een zeer fijne wijze gecoacht door Vivian. Ze bereidt zich zeer nauwkeurig voor op het gesprek, en belicht je vraagstelling vanuit verschillende hoeken. Ik voelde me gelijk bij Vivian op mijn gemak, waardoor het een heel open gesprek werd. Ze heeft me hele fijn tools aangereikt om beter te communiceren met mijn twee meiden. In de praktijk heeft dat super uitgepakt. Dank je wel Vivian..

4.5/5

Vivian is een empathische coach die goed luistert en tot de kern van het probleem komt. Ze geeft veel waardevolle tips die meteen toe te passen zijn.

Bianca

Moeder van 1 dochter

Wendy

Moeder van 1 dochter
5/5

Vorige week heb ik de online workshop 'Effectief communiceren met je kind' gevolgd. Ik heb van Vivian praktische handvatten gekregen om bewuster te communiceren met m'n kind. Tips die je ergens wel kent, maar die door de waan van de dag naar de achtergrond verdwijnen, en je dan afvragen 'heeft ze me nou niet gehoord ofzo?!' haha. Nou, goed om weer even te horen wat wel en niet werkt. Nu nog even oefenen. Thx Vivian!

Ben jij er klaar voor om in actie te komen? Wil jij ook stoppen met mopperen en straffen en meer plezier gaan ervaren in het Communiceren met je kind?

Zet dan vandaag nog de stap om mee te doen met deze online training en krijg ook nog 3 maanden coaching en toegang tot de besloten groep GRATIS!!

Factuurgegevens

Extra informatie

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Training Succesvol Communiceren (E-Book)  × 1 47.00
Subtotaal 47.00
Totaal 47.00

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

×
×

Winkelmand