Hoor jij wat je kind bedoeld?

Vanmorgen heb ik weer een fijn coachgesprek gehad met een moeder.
Wat mij de laatste tijd vaker opvalt in de gesprekken die ik voer is dat we toch allemaal vaak geneigd zijn om de gedachtes en gevoelens van onze kinderen (en misschien ook wel onze partner) vaak al in te vullen. Jij bedoelt zeker dat……. Of je hebt zeker weer…… Of ik ga toch niet……

We denken vaak te weten wat in het hoofd van ons kind om gaat en hoe ze iets bedoelen, maar zeker weten doen we dat dan niet. We kunnen namelijk nog steeds niet in andermans hoofd kijken, toch?
Gelukkig was de moeder die ik vanmorgen sprak ook naar mijn workshop geweest dus kon ik haar verder helpen door de tips die ze daar van mij gekregen had. Het zijn allemaal kleine stapjes bij elkaar die een grote stap/verandering samen creëren! We gaan dan ook samen nog even verder in een coachtraject met begeleiding van mij.

Herken jij je in dit verhaal en zou jij ook graag wat tips krijgen om op een succesvolle en effectieve manier contact te maken met je kind?

Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met mij op voor een gratis Actie-gesprek!

Dit bericht heeft één reactie

  1. Miranda

    Mooi artikel.

Reacties zijn gesloten.